H Ö S T ,   H Ö S T ,   H Ö S T !!
Vackert
Det är verkligen höst ute. Det är grått och dystert, regn och blåsigt och träden tappar sina löv och de börjar skifta i färgerna, någon värme finns det inte ute. Det är nu man ska ta fram den varma chokladen, massor med filtar och ha film och/eller spel mys hemma, istället för att sitta nere vid bryggan eller på balkongen och dricka en iskall öl, lyssna på musik och se den vackra solnedgången..

BULLSHIT!


Även om hösten i stort sett redan är här behöver man inte deppa ihop för det. Man får göra saker för att få det mysigt och hålla igång sin energi ändå. Istället för att pynta det höstigt hemma så liva upp med glada och spralliga färger och få ditt hem att skina som en regnbåge, då kan man knappast känna sig deppig, eller hur?

Jag tycker att hösten är en fin årstid, precis som de resterande tre. Alla årstiderna har sin charm och sitt fina, även om inte alla av dem är lika mysiga att leva ut i.

Hösten har sina färger, alla trädkronorna som skimrar i orange, gult, brunt, grönt och rött och man kan känna en viss energi av att gå i en stor lövskog och studera alla dessa färger och fylla sig själv och sin kropp med energi och inspiration. Även om hösten är blåsig, regnig och grå så är den ändå så vacker.


Vad tycker alla ni andra om hösten?
Hiss eller diss?
S O R R Y ,   S O R R Y ,   S O R R Y !!
Dålig uppdatering...
Jag får som sagt be om ursäkt för en dålig uppdatering, blev tyvärr ingen alls igår vilket känns dumt och jobbigt. Men anledningen är att jag var rätt så kass igår, kände mig inte alls bra. Magen den hade en väldigt eländig dag om man så säger.

Men jag kan ju avslöja att igår, när det regnade så mycket så det var precis som om himlen öppnat sig och släppt ut ett vattenfall över Lönsboda, gick jag hem från ICA. Jajamensan, blöt var jag och delar av mina varor, men inget gick åt fanders i alla fall som tur är, men det var så typiskt att just den rejäla skuren skulle komma precis just då när jag skulle gå hem. Men men så kan det gå!Idag har jag varit i Osby under förmiddagen, kändes underbart att få komma iväg lite. Dock saknade jag Maja någon fruktansvärt just idag och varför vet jag inte. Jag ville bara hem till henne och gosa om henne och mysa med henne. Kan bero på vädret, vad vet jag.

Mamma, Monica, Peter och mormor höll på med alla plommonen igår. De saftade på som bara den! Och det är tydligen mycket kvar så de ska hem till Monica idag med, i alla fall mamma och Peter, vet inte om mormor också ska dit. Det kommer i alla fall bli plommon-saft, plommon-marmelad och plommon-gelé. Jag ville bara ha lite gelé annars kommer jag inte hinna äta upp den innan den blir dålig. Och det är ju alltid extra gott med något som man vet är hemmagjort, eller hur?

Ikväll ska jag kolla på "True Talent" och mysa med Maja i soffan, innan dess vet jag inte vad som händer för jag har ingenting planerat. Antagligen ska jag hålla på med mitt hemliga projekt, för det kommer ta lång tid att göra och dessutom är det väder för att pyssla idag. Regn och blåst och en dyster miljö, då tar man in lusten och kreativiteten och gör något bra av det! Och så kan man ju dricka en kopp te till, hehe ;)

Nu ska jag se klart filmen och sedan får vi se vad som händer och fötter!

Ha en fortsatt trevlig dag! ♥

P O P U L Ä R !!
Idag i alla fall!
Sorry för en extremt sen uppdatering, men jag har varit väldigt poppis idag bland familjen! Så det får komma ett inlägg nu, bättre sent än aldrig!


Under förmiddagen gick jag och handlade lite fika och mjölk och gick sedan hem för att gå ut med Maja. Lite efter halv två kommer mamma och Peter och vi fikar och spelar kort, mamma vinner ju naturligtvis och chockartat nog kom Peter sist, mycket ovanligt!

När de hade åkt så går jag ut med Maja igen och då ringer farmor och säger att hon kommer inom en snabbis och lämnar av lite saker hon köpt. Hon kommer inom och har köpt en massa med tomater och en gurka och lite annat smått och gott att ha, snällt!

När hon ska gå så kommer mormor samtidigt och vi snackar en snabbis innan farmor åker. När hon åkt så äter jag och mormor middag som hon har med sig och vi spelar kort och efter det så fikar vi och spelar ännu mera kort. När vi spelar kommer pappa som har med sig en skit läcker vaxduk till köket som är rosa med stora vita prickar på som jag fick av honom och Jessica.

När pappa åkt och jag hade spelat klart med mormor följde jag henne hem för klockan var tyd nio när vi gick. När jag sett till att hon kommit in så går jag till busstationen och håller Catja sällskap i tjugo minuter tills hennes busstaxi kommer.

När jag har sett henne stiga på går jag till Konsum och handlar innan jag beger mig hem. När jag kommer utanför Martins hus kommer han och Tova och snackar och följer mig hem. Vi står utanför mitt i säkert en halvtimme och snackar om zombies, spöken och en massa annat innan de ska kolla film och jag ska in och duscha.

Och när jag väl kommer in blir jag attackerad av en EXTREMT kelsjuk liten, fluffig hund och det känns helt underbart!


Såå idag har jag träffat många! Jag glömde att nämna att jag träffade Robin med när jag skulle ner och handla, han var arg som fanken på sin cykel som hade gjort en reva i hans byxor. Haha han är så söööt när han är arg!

NU ska jag bannimej ut med Maja och rasta henne för natten och SEDAN ska jag SOVA!!!


Natti på er!