Idag har jag varit hemma hos mamma och Peter och hälsat på! Tilde Vilde är ju också där :D

När jag kom dit så åt vi frikadeller och nudlar. Jag och Tilde hade karamellfärg i vår mat för att det skulle se coolt ut och det blev det också, haha!

Sedan hamnade vi allihopa i soffan och kollade på "The x-effect" i några timmar. Fattar inte att par vill ställa upp och vara med i det programmet, för jag tycker det sabbar mer än vad det löser problem för paren. Jag skulle aldrig vilja dela rum så med ett x, no way!

Så efter några timmar framför TV:n så satte jag och Tilde oss och ritade lite! Jag gjorde några höghus inne i en svart bubbla, det blev något som bara flög i mig ^^ Hade ganska dålig fantasi idag om man säger så.

Senare, efter ritstunden, så gick jag hem till mitt igen. Jag hoppade in i duschen och sedan hamnade jag här framför datorn. Jag har spelat lite på king.com och även på mitt älskade Facebook som är så beroendeframkallande så man kan spy av det ibland ^^ Är otroligt trött och sleden idag så blir nog att lägga sig tidigt idag, om jag nu kan ha så mycket pli på mig själv, haha! Men det tror jag nog att jag har :)

Så ni ska få lite bilder! Jag körde på fina toffsar idag som frissa, det ser ut som två Musse Pigg-öron men det skiter jag i, för håret är inte ivägen när jag har det så! Vill folk skratta go ahead, men jag gillar det! Det är fan en EPIC frissa :P

Ha det nu trevligt ikväll, själv ska man upp fem imorgon så.. :P

Natti eller go kväll eller vad det får bli ^^Imorse var jag verkligen hur seg som helst -.- Jag kände inte alls för att gå upp när klockan ringde så jag låg kvar en kvart extra i sängen och bara gosade med min kudde ^^ Det var väl förtjänat tycker jag, haha!

När jag väl kommit upp och var klar för att gå ut till bussen hade jag redan hunnit piggna till! Mamma hon hade skickat ett MMS men en gungstol som gungar av sig själv och sedan kommer det ett skrik och en hemsk liten flicka. Gammal, men hon gjorde ett försök ^^

Tåget till Hässleholm var försenat men jag hann ändå med tåget till Helsingborg. Det var bara M som satt på tåget för J var sjuk. I Tyringe hoppade D och T på och de satte sig och pluggade inför teoriprovet.

När vi kom bort till utbildningen satt vi och kollade igenom alla tio filmerna som ingår till teoriboken. Vid åttonde avsnittet var jag snäll mot T och D och gick ut och köpte chokladmjölk till dem. Men när jag kom in och såg min bänk så hade D gjort en fin gubbe där med posterslappar, haha! Den var söt! Men vi var trötta på filmerna så vi satt och visade varandra ärr och liknande som vi hade på händer, armar och ben ^^

Sedan blev det lunch och då satt jag och D och ritade en massa fiiiiina bilder. Streckgubbar och lite annat smått och gott och T for iväg och käkade.

Sedan var det teoriprov och det var jag, T och D som gjorde det först. Och vet ni vad?

JAG KLARADE AV TEORIPROVET!! JAG BLEV GODKÄND!! FAAAAAAAN VA GÖTT!

Det gjorde D och T också, grattis till dem! När vi var klara gick vi ner för att köra truck men vi var så trötta så vi diskuterade hängpungar och hängpattar och annat som inte alls hade med utbildningen att göra ^^ Men kul hade vi! Sedan tävlade D och T om vem av dem som kunde köra två varv i hinderbanan snabbast ^^ T vann! Woho!

Jag och D gick ut och lekte lite med truckarna. Han lastade på pallar och jag lastade av för att jävlas. Då körde han upp framför mig och vickade fram och tillbaka med bakdelen och flinade och körde iväg. Haha fan vad kul man kan ha! ^^

När vi kom in igen fick vi veta att M också klarat provet! Så alla (utom J som inte var där) klarade sin teori. Fan va gött med en helg utan plugg!

Vi fick sluta en timme tidigare och hoppade på tåget glada men trötta. Eftersom vi hade tråkigt på tåget så kollade T på en obduktionsvideo i min mobil medans D satt och ritade fina streckgubbar och björnar och allt vad det var. Underbara Vicke hoppade på i Bjuv och så åkte vi tillsammans till Hässleholm medans T och D hoppade av i Tyringe. Inne i Hässleholm så tog jag och Vicke följe till våra bussar som gick åt olika håll; hennes till Knislinge och min till Osby.

När jag kom till byn hoppade jag av och handlade på ICA för jag skulle få besök av underbara Sara! Hon kom bort och vi hade fredagsmyyyys med film och andra saker, haha! Vi lekte, skrattade så vi nästan kunde ha legat dubbelvikta på golvet och kollade på teckningar och målningar jag gjort. Vi hade det verkligen sjukt roligt och jag saknar henne redan fast hon inte åkte förens för lite mer än en timme sedan. Faan måste ses snart igen Sara!

Nu ska jag sitta lite vid datorn innan jag ska lägga mig och sova ut! Det kommer bli helt UNDERBART!

Natti på er läsare :D
D vet då hur man ska götta sig under rasterna (A)


Trött och sleden


Kolla vad fin gubben var som D gjorde på min bänk!


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3

Denna morgon blir sista gången den här veckan jag går till bussen. Ska ta på mig mina ytterkläder nu och grabba tag i väskan och gå ut och ställa mig :) Är peppad till max idag!
Ha en bra dag alla läsare!