Jag har verkligen lyst med min frånvaro, eller hur? Men ibland kan det bli så att man inte orkar, kan eller har lust att blogga; man känner att det inte hinns med. Tyvärr har jag varit i en sådan liten "svacka" där varkens tid, lust eller energi har funnits till, och av erfarenhet blir inlägg utan något av dessa bara skit, så jag har helt enkelt inte bloggat.

Men nu är det slut med sådant trams!

VÅREN är ju här på allvar nu, hoppas jag. Solen skiner, klarblå himmel och det är varmare ute. Man känner verkligen för att ut och gå och röra på sig, komma hemifrån om så bara för en stund för att få njuta av vädret. Och vart man än går så finns det fullt av små blommor som stucker fram och ligger som små färgklickar som får en att dra på smilbanden om så bara liite.


Idag ska jag en runda till Apoteket, en runda till affären och sedan ska jag bort till mamma och Peter och äta middag och ha lite myspys. Kommer bli awesome, och ikväll ska jag sitta och kolla lite på "Supernatural" som just nu är väldigt spännande, även om jag ligger efter grabbarna, haha!


Ah, Maja hon står redo vid dörren och väntar på att matte ska fixa det sista så att vi kan gå ut! Hon älskar att vara ute nu, ligga i solen och bara njuta av värmen som den ger. Och är vi inte uta lägger hon sig i solen här inne och bara myser. Hon vet då verkligen hur man ska njuta av livet!


Ha nu en underbar dag alla bloggläsare, ut i det fina vädret!
Idag är det verkligen vår ute, som det har varit nu i några dagar. Det enda som finns att klaga på är att jag har solsida på alla mina fönster hela dagen, så det kan vara jobbigt ibland när man ska se på TV eller sitta vid datorn, för jag har nämligen bara persienner i sovrumsfönstren. Men annars finns där INGET att klaga på!

Jag och Maja har hunnit med mcket idag. Vi har varit i byn och handlat i två affärer och varit inne en runda på baken, och på vägen hem tog vi en extra lång runda för att njuta av det härliga vädret. När vi kom hem så åt och drack vi och efter det plockade jag lite här hemma med saker och ting.

Maja hon var inte ett dugg intresserad av vad jag höll på med, hon lade sig i solen på köksgolvet och började snarka för fulla muggar. Hon älskar att ligga i solen och mysa så jag lät henne göra det. Dock blev hon lite sur när jag skulle vattna blommorna och blockerade solen lite, haha!


Vad som händer mer idag vet jag inte helt, men antagligen ska jag upp till farmor en runda, ska snacka mer med henne senare och fråga om jag kan komma upp och hälsa på. Är ju så himla mysigt där uppe speciellt nu när våren är på väg. Att vara ute i skogen då är verkligen underbart så jag får ta de chanserna jag får!

NU ska jag spela lite på king.com för jag kan inte lägga mina paket på HC, vilket stör mig en smula!

Have a nice day!
Nu är jag och Maja precis hemkomna efter en myskväll med mamma och Peter! Mamma plockade upp mig när hon slutade jobba så vi överraskade de andra med att jag kom på besök. Peter hade lagat jätte goda biffar och gjort en god sås, och naturligtvis var potatisen också god, hehe.

Efter middagen så åkte vi så att mamma och Peter fick sitt ena framdäck på bilen bytt. Därefter åkte vi bort och handlade lite på Konsum.

När vi kom hem till dem igen så kollade vi på en svensk film och åt ostkaka och gräddbullar, smarrigt som bara den! Och när filmen var slut gick jag och lilla Maja hem.

Tack mamma och Peter för en trevlig myskväll!Usch, jag är nervös för Monica. Hon är där uppe i Stockholm själv och imorgon opereras hon. Så långt borta, känns det som. Jag tror verkligen att operationen kommer att gå jätte bra och att hon kommer må toppen efterår, men ändå kan man inte känna sig helt lugn förens man vet att hon är vaken och att allt är bra efter operationen.

Jag tänker på dig älskade moster ♥