B A D A ,   B A D A ,   B A D A ,   B A D A ! !
Eller, inte jag och Monica..Idag har jag, mamma, Monica, Peter, Tilde och Robin varit på en heldagsutflykt! Vi har gjort en massa med roliga saker och vi har haft det jätte roligt och jätte mysigt! Men eftersom vi ska fortsätta myset hemma i mamma och Peters soffa så kan jag inte uppdatera mer om den saken just nu, så det blir imorgon! Då kommer det även bilder!Hoppas ni haft en bra dag!
H A F T   E N   M Y S i G   D A G
Naaw
Igår var en dag med mycket roligt! Det började med att jag gick bort till mamma, Peter och Tilde för att pyssla. Mamma och Peter nålfiltade medans jag och Tilde gjorde saker i lera. Jag gjorde en massa med olika cupcakes som jag ska använda till något roligt senare, exakt vad får ni veta när det bliur aktuellt!

Vi åt sedan en god middag som bestod av pasta och köttfärssås! Riktigt gott och mamma hade i lite kantareller också, satte verkligen igång mina smaklökar, hehe!

Vi satt sedan och pysslade lite till, spelade lite på datorn och satt och pratade, kollade i en ny pysseltidning som jag har köpt med en massa fin-fina tips inför julen och sedan for vi iväg för att handla innan mamma skulle klippa mormor!

Efter allt detta roliga avslutades dagen med Granada, en massa trevligt folk och ett bra band på scenen!
Idag var man nog lite smått sleden när man steg upp. Jag hade i alla fall inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme, hade varit lagom kul att missa det. Jag hoppade in i duschen, letade fram lite kläder, gick och köpte fika och stack hem till mamma med resterande!

Brorsan han fick en påse med bullar, han blev verkligen glad för dem, hehe. Vi andra satt i godan ro och fikade, pysslade och drack kaffe.

Nu sitter jag vid mamma och Peters dator en snabbis innan jag ska fortsätta med att pyssla. Men eftersom jag inte fick tid över till att blogga igår fick jag ett starkt behov av att blogga nu!


Hoppas att er lördag var bra och att er söndag kommer bli kanon! ♥
S O R R Y   D U D E S
No update..
.. MEN det var för att jag hade en väldigt rolig dag igår! Och det blev dessutom en väldigt lång dag för min del, men så kan det gå ibland!

Jag åkte med mamma, Peter och brorsan in till Osby. När vi inväntade en grej passade jag på att bjuda mamma och Peter på vaniljhjärtan. Sedan skulle jag iväg på annat under förmiddagen och sedan slutade det med att jag åkte med dem hem.

Väl hemma så hann jag inte med så mycket innan jag och farmor skulle iväg på festligheter!

Jag var hemma efter tio och då var jag så trött så jag orkade inte sätta mig och blogga, hela jag skrek efter att få sova. Så jag och Maja gick och lade oss direkt efter hennes nattarunda!


Idag så var jag verkligen utvilad när jag vaknade. Jag och Maja gick bort till Nico och brorsan, mamma och Peter är ju och hämtar Tilde Vilde. Senare ska jag på bingo och spela, mormor också. Det är ju storbingo så har man tur så vinner man lite, hehe.

Nu ska jag spela lite "Farm Frenzy" och dricka lite Coca-Cola ;)