Jag måste bara tipsa om den, enligt mig, bästa filmen genom tiderna!
"The green mile"

Om ni är intresserade av att se den igen eller aldrig har sett den har ni chansen ikväll!
Den visas på TV3 klockan 21:00!"Paul Edgecomb var på 30-talet vaktchef vid en avdelning för dödsdömda på delstatsfängelset i Cold Mountain. En dag anländer en ny fånge till avdelningen. En jättelik svart man vid namn John Coffey, anklagad och dömd för att brutalt ha mördat två vita småflickor. Paul tar särskilt intresse för denna fånge, som inte visar några som helst tendenser till ett våldsamt beteende. Då händer något mycket underligt en dag. Någonting som liknar ett mirakel..."


När jag såg filmen för första gången år 1999 fängslades jag direkt av den. Jag kunde inte sluta titta även om den var lång. Den är dramatisk, hemsk och underhållande på samma gång samtidigt som den ger oss alla ett väldigt viktigt budskap.
Naturligtvis kanske ni tycker annorlunda; men som sagt så är det den bästa filmen genom tiderna enligt mig och får full pott på alla områden!

Brorsan han fortsatte med att sova fram tills klockan elva ungefär. Efter det var det fullt ös på oss allihopa. Men när Totte fortfarande låg och sov passade jag, Becca och Benjamin på att springa lite ute på gården; eller snarare gå ner till stora vägen och kasta med boll på vägen och kolla efter minigrodor som hoppade rundor.

Peter kom också och plockade upp mig och Becca. Vi åkte ner till ICA och handlade lite nödvändigheter och överraskade brorsan genom att köpa en Coca-Cola och en påse POLLY till honom! Han blev glad när han vaknade :)

När brorsan varit uppe ett tag åt jag brunch som bestod av en ost och skinkpaj som smakade väldigt gott! Vi kollade lite på TV, spelade på internet, spelade "The SIMS3" och på king.com och lyssnade på bra musik.

Efter några timmar så beställde vi pizza, kebabtallrik och kycklingtallrikar till oss. Benjamins faster Annika kom hit och hämtade upp honom och brorsan som for ner för att hämta maten. När de kom tillbaka kollade vi på TV och myste lite innan vi fortsatte med att sitta vid datorerna och nörda rundor. Men kul har vi i alla fall!

Tänkte jag skulle ringa en sväng till farmor med! Men just nu tutar det bara upptaget och dessutom är täckningen extremt dålig uppe hos Benjamin så jag får försöka senare. Vi pratar ju varje dag så jag får ringa idag med och tala om hur vi mår här ute i ödemarken ^^

Nä, om man ska spela lite på king.com eller "The SIMS3" en stund?

Då har man varit duktig igen och hjälpt Becca att designa hennes NYA blogg! Hon bestämde sig för att börja om på helt ny kula vad det gäller bloggning och fick då hjälp av mig att skapa en blogg som hon trivs med just nu i alla fall. Ni kan hitta hennes blogg bland mina länkar; där heter länken "Beccas blogg". Klicka er in på den och kika och skriv gärna till mig vad ni tycker om designen, vore kul att veta :)

För övrigt så sover brorsan fortfarande medans jag, Becca och Benjamin har käkat frukost och surfat rundor på datorn. Ingen av oss planerar att sova så det kommer nog flera inlägg innan söndag kväll är här ;)