Ibland känns allt man måste göra tråkigt, men man blir alltid lika glad när man är klar med det. Vilket i och för sig gör en liiite mer peppad till att ta tag i saker och ting även om man egentligen inte orkar med det.
 
Nå väl, bloggen har jag inte skött som jag ska men det kommer mer och mer det lovar jag er. Känner en viss ny glöd som börjar komma fram mer och mer och det gör att man får en helt annan energi till att göra saker. Jag vill få tillbaka den där blogg-andan igen och göra inlägg till alla mina trogna läsare, jag får peppa på mig mer än vanligt, eller vad säger ni?
 
I brist på annat kuligt att skriva slänger jag in lite random bilder, hittade en jäkla massa på datorn som jag hade glömt bort att jag ens hade ^^
 
 
 
 
Nu har jag designat om bloggen lite, inte så värst avancerat men det känns i alla fall bättre än hur den var tidigare. Ny header, nya färger, flyttat kortet på mig själv en bit längre ner. Jag känner att den inte är lika "kladdig" och rörig längre, färgerna är mer harmoniska (i alla fall på min skärm) och det gör att man får en annan energi till att blogga! Hoppas jag på, haha!
 
 
Usch ja, idag ska jag se vidare på "Grimm" och spela lite LoL, kommer vara awesome!! Känner mig ganska slö och slapp idag, Maja håller låda om nätterna så man får inte sova så mycket. Visst, hon kan inte hjälpa det och det är jag väl medveten om, men det är ändå jobbigt att inte få de där sammanhängande timmarna med sömn.
 
Nu ska jag dricka kaffe och se om jag börjar med "Grimm" eller LoL!
 
 
 
 
Man borde inte annat än att skämmas när man vet om att man har många följare men inte uppdaterar, känner mig som en riktig bad guy.. Men nu ska det bannimej bli ändring på detta!!

Första steget är att jag vill ändra min design, känns som att den är en smula barnslig, inte stilren och ja, ganska klottrig. Jag vet dock inte vad jag vill ha, hur jag ska ha mitt upplägg och vilken/vilka färger jag ska ha. Så ni får mer än gärna slänga in en kommentar om hur DU tycker bloggen ska se ut, hur allt ska vara och vilken/vilka färger ni tycker blir bra!

Vore helt awesome att få veta vad ni läsare vill ha :)

Kommer in och skriver senare, nu ska jag fixa med lite andra saker :)