Idag har jag firat Julafton!
 
Idag firade jag i Tostaboda med Totte, mamma, Peter, mormor, Mitchell, Loviza, Monica, Flemming, Robin och Emma! Ja och katterna också, så klart!
 
Vi åt god mat som hör julen till, vi skrattade och hade det roligt, kollade på Kalle Anka och sedan hjälpte Loviza mig att dela ut alla julklapparna, tydligen har jag varit en snäll flicka i år! Vi lekte även julklappsleken, jag fick inget som jag ville ha så mina tre paket skänkte jag glädjerligen bort, haha! Sedan hade jag och Loviza en liten julshow med dans och sång, mycket givande och nu har jag motionerat bort all julmat jag åt idag!
 
Och det speciella med julen i år var att jag och Monica ÄNTLIGEN fick göra vår julpizza som jag kom på för tre år sedan att vi kunde göra! Så på den är det pizzadegsbotten, vit sås, köttbullar, prinskorv, julskinka, Janzons frestelse (utan fisken), kokt potatis och så ost uppe på! Och hur äckligt det än må låta och möjligen se ut så var den (konstigt nog) tamejfan god! Så jag snodde med mig lite hem som jag kan kalasa på imorgon, hehe.
 
 
Så här kommer en bildbomb från dagen, selfi-pinnen användes en del idag och inte bara av mig måste jag tillägga! Andra ville också leka lite med den! Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag firat Lilla Julafton!
 
Dagen började med att göra sig fin inför dagen och sedan knalla bort till mamma och Peter. Jag kramade om Benjamin och gav honom hans julklapp från mig och brorsan så jag kunde vara med när han öppnade den. Han verkade gilla den väldigt mycket och blev glad när han kunde såga med den, goa unge! ♥
 
Efter lite mys med Benjamin åkte jag och brorsan upp och firade jul med farmor, Kjell, Gösta, Roger, Adrian, Tommy, pappa, Jessica, Ebba och Lova! Vi åt en massa med god mat och allt annat som hör julen till, många skratt och så kom ju jultomten i sin vanliga ordning, fast i år kände han inte alls igen mig, han trodde jag var någon av grabbarnas nya ragg, haha!
 
Efter en trevlig dag och kväll uppe i Olastorp och en massa fina julklappar så åkte jag med brorsan hem och kom precis i tid för att vara med när mamma, Peter, Vicke, Tom, Tilde och Benjamin skulle öppna alla julklappar. Jag fick en fin tröja av Vicke, Tom, Tilde och Benjamin och av mamma och Peter fick jag en sådan där selfie-stick.. Ja jisses... Men jag har i alla fall testat den nu när jag kom hem och hade laddat den, inte så enkelt att ta selfies med den som man tror, haha!
 
 
Så min Lilla Julafton har varit helt underbar och nu kommer en lagom fotobomb från dagen, enjoy!