G O T T   N Y T T   Å R ! !


Nu är det bara några få dagar kvar på år 2011 och vi ska inleda det nya året! Känns alltid lika underbart att påbörja ett nytt år med nya möjligheter och chanser till att göra det året bättre än det förra.

Har ni tänkt ge några nyårslöftn i år? Och i så fall vad/vilka?


Själv ska jag inte ge några för jag tycker det är så jobbigt om man bryter just ett nyårslöfte, då har man det med sig resten av året. Men jag kommer lägga en rad som lyder på ett ungefär "jag ska göra mitt bästa för att..." och då kommer det genast att kännas bättre!


Idag har jag varit i Osby där jag bland annat har köpt mig ett par leggings! Skit snygga om ni frågar mig, ska ha dem på nyårsafton för att "piffa till mig" lite, hihi (A) Ibland måste man göra det också :)

När jag kom till byn stack jag hem till mamma och dem men det var bara Maja, brorsan och Nico hemma. Men jag hade roligt ändå! När mamma och dem kom hem så åt vi middag som var super duper gott! Det var revbensspjäll utan revben om man så säger, det var bara kött. Då var det ok för mig att äta, för jag äter inte revbensspjäll annars, det går bara inte. Det där med att sitta och gnaga kött från ett ben äcklar mig något fruktansvärt! Knappt jag klarar av att äta kycklingklubbor, det är samma sak där.. gnaga från ett ben och dessutom kan man få en seg sena eller brosk som knastrar mellan tänderna.. Nä fy fan säger jag bara! Blää! Och tydligen tycker Peter precis om jag, vilket får mig att känna mig mindre konstig ^^


Ikväll i alla fall så kommer min underbara snäcka in till mig, wiiee! Vi ska myspysa och goseligosa! För imorgon ska jag spela bingo med mormor och då hinner jag nog inte träffa henne, möjligen efter bingot sent på kvällen. Och på lördag är det nyårsafton och den ska firas med mamma och hela det gänget! Göttans!

Så nu ska jag sätta mig och läsa lite One Piece innan snäckan kommer infarandes!
Sitter här i mörkret med några få tända ljus, uppkrupen i hörnet på soffan med en fluffig filt runt mig och Maja tätt intill. Jag kollar på "The Green Mile"!

Men saken är den att jag förstår mig inte på mig själv där riktigt.. Jag älskar filmen, finns ingen bättre, men jag kan ju alla replikerna i filmen utantill nu och vet precis vad som kommer hända och när det händer. Och ändå är den lika spännande varje gång och jag gråter på samma ställen varje gång. Varför gör jag så mot mig själv? Haha!


Ikväll ska jag bort till mamma och dem och spela lite spel. De var ju här igår och vi åt muffins från min cupcake maskin. Små, söta och ja, lite underliga blev dem men sjukt goda! Mamma sa att de passade henne perfekt som inte kan äta så mycket mjuka kakor sedan operationen, men dessa blev lite hårdare och bakade på ett annat vis. Mm och söta blev de också!

Så ikväll blir det då att förflytta det roliga bort till dem! Jag ska se om man kan tigga till sig lite glögg också för det hade varit myspysigt att ha till när man spelar. Och jag kan ju för den delen baka lite muffins och ta med mig bort som fika till, och kanske Nico och/eller brorsan vill vara med och spela och mysa? Nää, tror inte det, men det skadar inte att fråga!


Idag firar även min underbara Snäcka och Benjamin två år tillsammans! GRATTIS TILL ER PÅ ER DAG! Tänka sig att ni redan hunnit skaffa er en helt underbar liten prinsessa tillsammans, byggt upp något speciellt och lever ett liv som ni vill ha. Jag tycker det är så kul för er skull! ♥


NU ska jag ut en snabbis innan jag ska se densista delen på filmen, kommer gråta ut så många tårar så ögonen torkar ut!