Idag har jag, mamma och Peter varit på en roadtrip och spanat in lite olika kyrkor! Det var verkligen super kul och jätte mysigt! Vi har även ätit en varsin hamburgare och en varsin bakelse, och på hemvägen handlade vi och när vi kom hem till dem igen så åt vi sallad till middag, mumma!
 
Dagen har varit rolig men lite för varm mellan varven. Jag vill verkligen inte klaga nu när det väl är sommarvärme, men det kan aldrig vara så där "lagom" som är det typiska ordet för allt och ingenting. Varför kan det inte vara lagom varmt ute med lagom sol och lagom svalka? Nä då, antingen kallt och regn eller så varmt så man tror att man ska simma av värmeslag. Men får jag välja tar jag värmen före regnet, förutom när man ska sova, haha!
 
 
Imorgon ska jag nog till banken och hämta ut mitt nya leg, kommer bli awesome att ha ett nytt nu när det gamla inte gäller längre. Då slipper man riskera att åka på böter när man åker med bland annat SMS-biljett, vilket är bra!
 
Nu ska jag dricka något kallt, kranvatten står på min lista! Kommer en massa med bilder, antagligen inte i ordning men det får ni leva med
 
 
;)
 
 
Den här sommaren kan man då verkligen inte kalla för sommar! Den har sina ljusa stunder men de är väldigt få. Regn nästan varje dag, att det kan finnas så mycket vatten egentligen? Man kan bli så trött på det ibland, men man behöver i alla fall inte ha dåligt samvete för att sitta inne och mysa i soffan med en bra film eller en bok! :)
 
Idag har Monica och Robin varit hemma hos mamma och Peter, vi fikade goda mackor och hade det mysigt tillsammans. Men nu är mamma, Peter och Monica på en liten trip så jag sitter vi en dator och kollar läget medans Nico och Robin sitter på Nicos rum och snackar WoW. Tråååkiga ni är killar! ;)
 
 
Eftersom min dator inte alls vill fungera och min mobil inte ens vill hitta internet i lägenheten så får jag passa på att blogga när jag är hemma hos mamma och Peter! Så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering ännu en gång!
 
Nu ska jag ut en runda!
Jag har kommit fram till att jag har en massa med "småpill" som jag sysslar med titt som oftast. Ikväll kommer en del småpill att göras när jag kommer hem!
 
När mamma och Peter kommer tillbaka ska vi äta middag som blir fläskpannkaka! Senare ska jag och lilla Maja traska hem, och då ska jag bland annat vattna mina blommor inne och ute, lägga in alla bider i datorn från mobilen och kameran och därefter lägga in dem på min externa hårddisk så jag inte förlorar dem. Kul men tidskrävande!
 
 
Jag har funderat på att göra små vecko-böcker. Ja, det låter som värsta bokbinderigrejen men det är betydligt enklare än så! Jag ska ha små lappar, häfta ihop dem åtta och åtta och ha det som veckoböcker som jag ska spara i en speciell låda. På första sidan ska det stå vilken vecka och vilket år det är, sedan ska det stå måndag till söndag på de andra sju lapparna. Jag ska sedan på varje "vecksida" rita en speciell känsla jag vill minnas från den dagen. Är jag ledsen blir det en ledsen gubbe, är jag glad blir det en glad gubbe och så vidare. Kan bli en kul grej att ha sparat och sedan kunna plocka fram och titta på om några år, precis som det är roligt att gå tillbaka några år i tiden och kolla på bilder eller läsa blogginlägg/dagböcker.
 
Så vad tror ni om min vecko-boks idé?