Nu är jag och Peter tillbaka efter en runda i byn och Ollonskogen! Vi skotrade ner för att lyssna på Bumble Bee´s och se när de tände brasan. Robin och Erik var där så vi snackade en del med dem samtidigt som vi lyssnade på den helt underbara musiken! Jag fick lite godis av Robin också, hehe.

Jag fick en korv av Peter och så ville han ha lotter. Men när jag och Robin kom fram dit så var alla priserna slut så stackars Peter fick inga lotter. Men men så kan det gå ibland!

Sedan tände de brasan och bara en liten stund efter så körde vi igen. Peter körde på i en takt med sin scooter så att jag fick gå lite snabbare än vad jag brukar så jag har fått en jäkla massa motion idag! Och det gör att jag kommer sova riktigt gött inatt! Skönt det.

Nu ska jag snart ut med Maja och rasta henne för natten, gosa ner mig och kolla på en film. Dagen har varit helt underbar och det har kvällen också. Hoppas er kväll varit lika givande som min.

Kram till er alla underbara bloggläsare! ♥
Jag har en film som jag helt enkelt bara älskar! Jag och Vicke såg den när den precis kommit ut och sedan dess har jag sett den ett x antal gånger. Man skrattar lika mycket till alla scener även om man har sett den på tok för många gånger och man kan inte få nog av den! Vilken film är det då? Jo, Disneys "UPP"!!

Jag älskar alla karaktärerna ungefär lika mycket, de gör alla en stor del av filmen och gör alla scener humoristiska, nästan alla i alla fall. Men en som jag verkligen tycke rom är hunden Dogge som har helt klockrena repliker genom hela filmen! Här kommer några av dem på engelska, vilket är det bästa tycker jag:Hey, I know a joke! A squirrel walks up to a tree and says, "I forgot to store acorns for the winter and now I am dead." Ha! It is funny because the squirrel gets dead!
Won't you please be my prisoner, please please please!
I was hiding under your porch because I love you... Can I stay?
Oh! A Ball! Oh, boy! Oh, boy! A Ball!
You want it, boy?
Oh! Oh! Oh! Oh!
Huh? Huh?
Yes, I do! I so ever do want the ball!
Get it!
Oh, boy! Oh, boy! I will go get it and then bring it back!
(Bilden är lånad från google.com)
Idag är det valborg! Mamma är iväg på konfirmationsläger och kvar är jag med Maja, brorsan, Peter och Nico! Så vi ska ha en kanonkväll och dag helt enkelt! Pojkarna ska väl göra något ikväll medans jag och Peter ska ner och kolla på brasan i Ollonskogen och lyssna när Bumble Bee´s sjunger och även när Snapphanekören sjunger. Vi ska även äta varmkorv! De ni!

Nu idag har jag varit och handlat en snabbis på Frendo, där stod en jäkla massa motorcyklar och de var verkligen jätte snygga!! Jag ska ta motorcykelkörkort någon dag och köpa en snygg och härlig hoj och sedan ut och glida på vägarna.. Visst vet jag om att det är minimala chanser att överleva om man skulle råka ut för en olycka på en motorcykel men man kan inte tänka så heller för då skulle man knappt våga gå ut genom dörren. Men de var fina att kolla på i vilket fall som :)

Maja och jag har suttit och snackat och kelat med Peter (Maja kelade med honom och jag snackade, haha!). Idag ska vi ha gräddstuvad pyttipanna och stekta ägg till middag, det låter väl smarrigt eller hur? Jag tycker då det :)

Annars idag ska jag mest sitta och ta det lugnt, snacka med Peter och grabbarna och sedan är det ju kvällen som är inplanerad för brasan och korvätning.

Brorsan han stör sig lite på mig idag och jag kan väl inte klandra honom för det. Det är skinande sol ute, varmt och härligt sommarväder och här sitter jag och sjunger på julsånger!! Ja får byta ut dem till att sjunga något mer somrigt som Kenneth and the Knutters låtar! För DET känns som perfekta sommarlåtar!!

Vad ska ni andra göra idag?