Idag känner jag mig både full med energi samtidigt som jag är förslappad till max. Jag har lust att göra en massa saker som jag borde gjort innan, exempelvis städa bland alla mina skor, göra klart mitt projekt i hallen och lite annat. Jag har i alla fall fixat en viktig sak hos min älskade moster idag, tack för lånet av skrivaren! Och dessutom fick jag ju kläder av henne. En del kan jag ha andra kan jag snart ha, ska bli kul att gå runt med lite snygga saker på sig, hehe.
 
 
Spelade lite LOL innan, jäklar vad de kan vara elaka i chatten mot varandra under spelets gång. Tur att man skiter i vilket och gör så gott man kan i spelet, haha! Men som sagt det är bara ett spel så man ska inte lägga ner så mycket energi i det helt enkelt.
 
Imorgon ska jag åka till Osby, ska bli kul. En liten roadtrip om man så säger, men en hel del dötid blir det i väntan på bussen hem igen. Som tur är kan man ju sitta inne på stationen och uggla, eller gå en runda i affärerna och ta sig en titt. Att titta kostar ju inget, eller hur? :3
 
Annars vet jag inte vad som händer imorgon, kommer nog bli ganska lungt kan jag tro. Lite pappersarbete får jag nog räkna med, men det går fort när man väl har börjat med det. Kanske slänger igång en skräck eller två och myser med Maja, lagar någon god middag eller tar ett långt bad och dricker ett glas O'boy. Jag får se vilket humör jag är på :)
 
 
NU ska jag spela några rundor till, sedan ska jag och Maja traska hem till oss igen, måste dock handla lite på vägen!
 
Ha det bäst alla ni där ute!
 
 
 
Det får bli ett snabbinlägg nu, jag ska snart hoppa in i duschen. Jag ska nämligen spela bingo ikväll, man kan ju bara hoppas på att man har turen med sig så att man kan vinna lite, hade inte suttit helt fel!

Jag har spelat lite LOL nu på förmiddagen och ska äta lite nu när jag spelar en runda till. Sedan ska jag in i duschen, ut med Maja och ge henne mat och grejer, ner och handla i byn och sedan ner till bingot! Kommer bli en mysig kväll, hoppas bara att jag får snacka lite med grabbarna i Skype ikväll när jag kommer hem, det är ju underhållning till max att sitta och snacka med dem, haha!


Nää, nu har jag inte tid att sitta här och flumma ihop ett inlägg bara för att, ska äta och spela! Hoppas att alla ni andra har en mysig fredag och har man tur får man ju lite fredagsmys på köpet!
Idag har fått bli en sådan där mysdag om jag kallar det, med en blandning av promenad, överraskande, umgänge och god mat och dryck! En "gott-och-blandat" dag helt enkelt!
 
Jag satt här hemma och stirrade på K-Jr som hängde så fint på väggen, solen sken och det var en solklar himmel och det var precis som att någon viskade mig i örat "gå ut med dig och sitt inte här och uggla!". Så jag tog min väska över axeln, kopplade lilla Maja och traskade till Konsum! Där införskaffades kaffe och sedan gick jag vidare hem till mamma och Peter. Mamma blev nog en smula chockad när jag stod i dörren med deras post i handen och frågade efter en kopp kaffe, haha!
 
Så dagen där har bestått av roliga historier, snackande om allt möjligt, djupa diskussioner, kaffedrickande och en god middag. Lite skratt hitan och ditan och hjälp med att komma ihåg vad som hänt dessa dagarna på det nya året, man kan ju inte komma ihåg allt heller?
 
 
Nu är jag och Maja hemma igen och myser lite i soffan. Jag ska nog se på en skräckfilm eller något annat kuligt. Maja ligger och snarkar med alla sina tassar i vädret och ljusen skiner så fint på bordet. Det enda som saknas nu är en goa grabb att gosa om, hihi. Meeen jag har min fluffiga wowsky som duger alldeles utmärkt!
 
 
Ha nu en fortsatt trevlig kväll alla ni underbara läsare där ute!