Fick en kommentar här i bloggen från underbara Becca att hon gett mig en award för min blogg!
Blev verkligen super glad så miljoners tack till dig snäckan!
Och med detta ska jag skriva ner 5 av mina favorit bloggare;


Mina awards går till:
• Fokis - En bra blogg med mycket pyssel och bilder!
• Ragna - En intressant blogg med lite av det mesta!
• Tilde - Hon är så sjukt söt denna lilla tjej!
Vecmeister - Tatuerande snubbe som gör konst!
Jossan - Alltid lika roligt att kika in där!


Såhär gör man:
1: Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2: Skriv ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till och låta dom veta det genom att lämna en kommentar till dom.
3: Till slut hoppas man att de utvalda vill lämna awarden vidare!
Tjingeling!

Nu ska jag traska bort till mamma och låna hennes symaskin i eftermiddag/kväll! Jag har fått ett ryck att jag ska sy om mina byxor, utan den minsta tanke på det faktum att jag inte kan sy ^^ Det får helt enkelt bli som det blir, katastrof eller fantastiskt snyggt!

Eftersom det kommer ta sin lilla tid och jag inte har små söta möss som Askungen, så kan det hända att klockan blir för mycket för att hinna med bloggandet ikväll, varav detta inlägg så ni vet vart jag håller hus :P

Och hinner jag inte med bloggandet när jag kommer hem ikväll så blir det imorgon istället, men jag ska ge det ett tappert försök att hinna uppdatera!

Tjohej!
God morgon alla piggeliner där ute i vida världen!
Har ni sovit gott? Drömt sött? Vaknat utvilade och pigga med ett leende på läpparna?
Det får vi allt hoppas att ni har gjort!


Ah, denna morgonen känns fantastisk! Jag känner mig så full av energi och värme! Känslorna rusar genom mina blodkärl i kroppen och varenda liten cell skriker och dansar rundor inne i kroppens stora under! Livet känns helt enkelt wonderful!

Jag har nämligen legat hela natten och tänkt! Ja, det har funnits en viss del sömn med i bilden, men tankarna har inte slutat surra rundor fast kroppen har fått sova, nej då tvärt om! Det kryllade av budskap och pekande fingrar i mina drömmar, ord som målade upp en helt ny värld att vakna till!

Man måste känna sig pigg och glad oavsett vad! Man ska försöka utstråla pigg och glad och sprallig energi till alla i sin omgivning, le åt folk man aldrig träffat och göra dagen för en främling till något vackert och minnesvärt! Man måste ge livet en chans att utvecklas, men det gör det inte på en dag, inte, inte, inte! Man ska ge det tid, ta dagen som den kommer och bidra med det du kan, ge möjligheterna en chans att få stråla, ge dig själv en chans att stråla!

"Skin, skin som den sol du är!"

Visa världen att "här kommer jag!!" utan att putta undan och besvika, snarare berika! Ge alla något utan att egentligen ge, ett måtto som man kan hålla men inte bryta, för det finns där inom oss fast det inte finns! Man ska se livet genom sina egna ögon men aldrig dömma någon innan man gått några mil i deras skor!

Försök att förstå, utan att rota, försök att inse utan att bedriva fåfänga. Man måste ge allt runt omkring liv, liv som finns men som glömts bort. Man ska våga ta plats, våga höras och ses, man ska våga stå där och man ska våga vara sig själv i alla lägen!

Folk med negativa tankar? Nej, nej, vifta bort dem på en gång! Man kan umgås, man kan träffas, man kan ses, men snappa inte upp det negativa utan lyft fram det positiva! Lyft fram det som behöver lyftas, och gräv ner det som borde försvinna, men gå inte för långt och trampa där du inte ska trampa, för det kan göra ont för dig också!

Människan ska vara en skapelse av ditt inre, låt det lysa utåt och ge en glans som är svår att förtränga, ge dem något att inte kunna påpeka eller förnedra, då de ska granska sig själva innan de pekar finger och dömmer!


Ah, drömmar och fantasier! Man ska ha dem, fånga dem, spara dem! Man ska inte tänka att man inte kan få något, för om du inte försöker, hur ska du då kunna få chansen? Du kan inte be en bön och hoppas på att det sker över en natt, du får arbeta för det du vill ha och du skall få det såsmåningom ska du se!

Livet är ett uppdukat bord med oändliga möjligheter, i vilken ände ska DU börja?