Idag har jag spenderat dagen med underbara Becca! Vi har suttit och haft en underbar dag med en massa lanande och spelande och snackande och det har verkligen varit jätte mysigt tycker jag :) Maja har också varit med på ett hörn; tiggt mat och kel hela tiden men på sitt vanliga och gulliga sätt som hon brukar :)

Jag har varit väldigt slö idag; jag har haft ont i huvudet, kännt mig trött och slapp och det har varit precis som om jag inte fått sova något alls under natten som varit fast jag vet att jag har gjort det.

Något annat som är väldigt störigt är att lamporna i hallen och på toaletten har slutat fungera. Jag fick en ny lampa till toaletten av mamma och Peter men det spelade ingen roll hur jag gjorde för det ville inte börja lysa igen för det. Så min nya misstanke är inte trasiga lampor utan en propp som har gått. Så jag kollade proppskået i hallen och upptäcker att jag bannimej inte ser någon skillnad på hur det ska vara när de fungerar eller är trasiga så det resluterar i att någon annan, mamma eller pappa, får komma och kolla på det för att se vad man kan göra åt saken. Jag vill gärna kunna se i ljuse när jag duschar och gör annat inne på toaletten; hallens lyse kan jag klara mig utan för den sakens skull.

Nu sitter jag och Maja och kollar på film :) Mysigt och härligt men jag känner mig ganska trött så det får väl bli att gå ut med Maja på natta kissen och sedan mysa ner sig i sängen och lösa korsord eller läsa en bok och försöka sova. Det får bli min nya plan för kvällen/natten.

Sov gott alla sena läsare!

I förmiddags när jag var ute och gick med Maja i Ollonskogen så märktes det att hösten verkligen är här nu. Det låg bruna löv på marken, träden börjar få nya nyanser på bladen och det är dystert och regnigt ute. Men det är väl så hösten ska vara och det har sin charm det också :)

Jag skulle egentligen städa ut min garderob idag men jag och Maja har kollat på två säsonger av "Vad blir det för mat?" istället och spelat lite på datorn ^^ Så jag får ta tummarna ur röven och göra det jag ska istället för att bara sitta och göra det som är roligt. Eller håller ni inte med mig?

Ni ska få lite höstbilder jag tog för några timmar sedan; kvaliten är som den är men det var svårt att hålla i ett koppel och sin mobil och fota samtidigt så de får allt vara lite suddiga ;)
Idag har jag gjort en massa kul saker; men det är väl så livet ska vara?

Jag stack bort till papsen idag och snackade lite skit, vovvnappade lilla Maja och fick med mig brorsan hem till mig för att äta middag och kolla på film. Vi åt Bullens pilsnerkorv och potatismos med räksallad till och efterrätten var choklad som satt fint, fint i magen!

Efter filmen så plockade papsen upp brorsan och jag fick en film av honom som jag ska se ikväll, tro mig! Det är en film jag har velat se länge nu :)

Jag har hittat det jag vill ha i julklapp nu, speciella pennor som jag verkligen älskar och vill ha mer än något annat just nu! Fatta vad jag kommer sitta vid ritbordet med de där pennorna sen, woho! Ni kommer få se vad jag gjort efterhand, det skulle ni kanske uppskatta ;)