Inom mig finns det känslor, känslor som lever sitt eget liv. Känslor som vill komma fram och se dagens ljus, känslor som vill bli hörda.

Alla känslor kan inte komma fram, vissa kan såra och vissa kan tas fel och missuppfattas. Det är bara jag som förstår dem och det gör att de grävs djupare in inom mig och förblir där. Men det tär på mig, tär på mig att dölja dem för att det ska passa alla andra.

Jag vill släppa dem lösa, låta er se dem och känna dem. Det finns känslor som vill besvaras av kärlek, känslor som vill ha förståelse, känslor som ber och förlåtelse. Men alla är de känslor som förblir svarta och undangömda långt där inne utan uppmärksamhet.

Nätterna igenom ligger jag och tänker på en lösning för att släppa ut dem, släppa dem fria och låta dem visas. Nätterna förblir sömnlösa, förblir bara en tanke som inte utvecklas till en handling. Handlingar som borde genomföras, handlingar som borde betänkas noga.

Vill ni veta sanningen?
Klarar ni av sanningen?

Den finns där inne, väntandes på att få komma ut; ord som suktar efter att få komma från mina läppar i rent raseri och ren kärlek och ilska.

Vad tjänar det till att finnas till om man inte vågar visa vad man känner och vågar vara den man är?

King är en rolig sida att spela på men det är extra roligt när de byter tema. Just nu har de påsktema vilket är väldigt passande ^^

Inatt sov Katja hos mig! Vi låg och snackade i sängen men jag var så trött så jag däckade nog efter bara en liten stund ;)

Vi fick för oss en massa galna saker inatt och jag fick bland annat en ny piercing till min samling ^^ Kunde ju inte låta bli när jag väl hade chansen ;)

Vi steg upp vid nio och låg och snackade en stund i sängen innan vi steg upp. Vi satt och snackade innan hon skulle gå hem till sin pappa igen. Det har verkligen varit roligt, längtar tills du ska till Sverige nästa gång!!

När man tittar ut genom fönstret idag ser det grått och tråkigt ut, men luften är helt underbar! Man får en massa energi och känner sig pigg ändå! Solen kunde fått lysa lite mer men jag vill inte klaga när det är fint ute :) Ska ta en extra lång promenad innan jag ska ner till praktiken :) Är så underbart med långa promenader! Man känner sig piggare och man får en massa energi och känner sig duktig :)

Just nu så är jag rätt sleden så ska vakna till liv lite mer och äta någon form av frukost. Jag spelar lite på king, som vanligt! Det är ju så otroligt kul och man blir beroende av det. Det kommer jag aldrig ångra att jag blev medlem där ;)

Nä, hoppa in i duschen? Eller ta ett bad kanske?

Ni får ha en fortsatt trevlig onsdag för det ska jag försöka ha i alla fall :)