God middag alla ni underbara människor där ute i vida världen! Hoppas att ni har sovit gott inatt? Det har i alla fall jag gjort och det är jag tackam för!
 
 
Det är en ganska fin dag ute med lite sol och inte alltför kallt heller. Man kan känna det lite som en varmare höstdag mer än som en kallare sommardag, men det spelar ingen roll för det är i alla fall inget dåligt väder. Så man ska vara tacksam för det lilla om man så säger!
 
Vad ska alla ni läsare hitta på i veckan? Skola? Jobba? Mamma/Pappa-ledig? Eller något annat intressant kanske? Jag ska göra mitt tappra försök att vara "dator-fri" men det kommer nog gå lite upp och ner det där, ibland är det ganska lätt att "falla dit" om man ska vara ärlig, precis som nu :P
 
 
I alla fall så ska jag ta det chill idag och bara njuta av livet med en bok eller något, hoppas att NI får en underbar dag! Dessutom så ska ni få lite bilder av mig att kika på, inte illa pinkat eller vad säger ni?
 
 
 
 
Tänkte slänga in ett snabbinlägg på bloggen idag, känner mig ovanligt pigg och glad idag! Varför vet jag inte men vissa dagar mår man bättre och vissa sämre, idag var det till det bättre!
 
 
Dagen har bestått av att spela lite på Facebook och king.com, kollat på ett par filmer och skrivit lite tankar och liknande i ett dokument på datorn. Jag har ju berättat tidigare att jag ser bloggen som min dagbok och att jag gärna delar med mig av saker till er läsare, men även för mig själv att kunna gå tillbaka och läsa. Men det finns ändå vissa saker som man inte skriver på sin blogg, inte jag i alla fall. Ett klockrent exempel är min ekonomi, den har ingen annan än jag själv med att göra, oavsett om den är bra eller dålig. Det är så jag ser på det!
 
 
Hoppas att ni alla har haft en finfin helg med en massa mys och roligheter, det har då jag haft! Igår var farmor hos mig och drack te och jag fick lite fina underkläder av henne som hon hade hittat när hon var ivög och inte kunde låta bli att köpa, ett sådant där "oj-detta-måste-jag-köpa" tillfälle helt enkelt!
 
Nu ska jag i vilket fall som ut med lilla Maja på en promenix, känns skönt att komma ut och röra på sig. Hoppas ni har det bra så får vi se om jag bryter mot min "bloggpause" nu i veckan eller om jag kan hålla mig ifrån datorn ;)
 
Pöss å kräm!
 
 
 
 
 
 

(Bilden är lånad från google.com)
Tjohejsan alla underbara bloggläsare! Vad kul att ni fortfarande går in på min blogg fast jag inte har någon möjlighet att blogga så vrst ofta som läget är just nu, känns kanon att se att ni fortfarande är intresserade! ♥
 
 
Idag står det städning på mitt schema! Damma, dammtorka, dammsuga, torka golven och en massa annat små plock som ska göras, men det känns helt ok och det behövs "storstädas" då och då.
 
 
Från och med måndag till fredag nästa vecka ska jag ha en liten dator pause är min tanke, ingen speciell anledning eller så men jag kan behöva komma ifrån Facebook och allt annat som har med datorer att göra. Jag har en massa med andra saker jag vill hinna med i vardagen; som att måla, teckna, brodera, leka med lera, se på lite serier, umgås med familjen och lite mer. Så jag tror att ni förstår vad jag menar och vill ha fram, men tråkigt nog har det inte kunnat bli en del blogginlägg på senare tid så en "bloggpause" i själva "kan-inte-blogga-när-jag-vill" kanske låter helgalet, haha, men så kan det vara i vildavästern! ;)
 
 
Nu ska jag ut med Maja en runda innan jag ska fortsätta med städningen, kommer bli awesome! Tack alla ni som kikar in, det rör mig något extremt mycket! ♥