... så mycket som det gör! Hela dagen igår var det tråkigt väder och det regnade på ganska så bra på kvällen. Idag har det varit tråkigt väder och det har regnat en hel del, tråkigt men sant! Man kan inte mer än undra hur mycket det kan regna egentligen, finns det inget stopp?
 
I vilket fall som helst så ska jag bara ta det lungt idag. Kolla på lite film, spela spel och dricka te. Det var vad jag gjorde igår också, fick en liten kick och ville se en del gamla Disney-filmer. Blev bland annat "Peter Pan", "Den lilla sjöjungfrun", "Skönheten och Odjuret" och "Bambi". Ibland blir man sugen på att se dessa gamla klassiker, enligt mig då, och då finns det inget mysigare än att kolla på dem när man sitter uppgosad i soffan med en kopp te. Mysfaktor till hundra!
 
 
Eftersom det varit lite tomt här på sistone så ska ni få en massa med söta bilder på Maja! Hon är en hund som vet PRECIS hur man ska gosa ner sig för att det ska bli mysigt, man blir allt lite avis på henne mellan varven, hihi.
 
Ha nu en underbar onsdag alla ni underbara läsare!
 
 
Måste bara blogga nu när det för en gång skull hänt något lite "större" i denna lilla hålan som då heter Lönsboda!
 
Jag, mamma, Monica och Peter sitter i deras vardagsrum och snackar. Rätt som det är så hör man ett ljud och allt blir kolmörkt. Jag trodde först att det var proppen som hade gått här men när jag kikade ut var hela Lönsboda dött, inget ljus någonstans. Totalt mörker. Man märkte lite hur folk började tända ljus i sina fönster men annars var det bara mörker, mysigt på ett vis.
 
Jag ringde upp till farmor för att höra om de hade någon ström men det var lika dött där som här. Såg på Facebook att hela Kyrkhult också var stendött så det hände väl något som slog ut allt runtomkring.
 
 
MEN nu är strömmen tillbaka och det lilla "myset" som föll över Lönsboda försvann nästan lika fort som det kom. Man märker ganska så fort hur beroende av elen man faktiskt är och kan fundera på hur det var förr egentligen när de inte hade el. Men å andra sidan hade de inte alla mobiler och datorer då heller att bli beroende av så jag tror nog att det gick ganska så bra trots allt :)
 
NU ska jag snart sova, kolla några spel en runda till innan kudden skall nanas ordentligt, för känner mig ganska trött idag men det kan nog bero på att vi har haft ett så otroligt tråkigt väder!
 
Ha det nu så bra och nana så gottigt!!
Nu är det nytt på bloggen igen, fast bara färgerna och texten/färgen på min lilla signatur i slutet av varje inlägg! Det är ju snart jul och rött är en väldigt fin färg! Och även om det inte är sååå nära till jul så passar rött in på höstens alla fina färger också! :)