Idag har jag varit en duktig flicka och hunnit med en hel del. Jag steg upp och fick iväg min kära bror, även om han vaknade av sig själv. Jag var ute med Maja och sedan satte jag mig och betalade alla mina räkningar och sedan vandrade jag ner till byn. Jag gick inom och sa "hej" till mamma och Monica i församlingshemmet innan jag gick till banken och tog ut pengar så att jag kan ladda mitt rabattkort imorgon och sedan in på ICA och handla mat och glödlampor! Sedan hem och ut med Maja och nu sitter jag här.

Känner mig ganska duktig, men det är ju ingenting egentligen ^^ Brorsan kommer hem vid fyra så jag har fritt fram tills dess, hehe. Så det blir att spela som en idiot på king.com och på Facebook och chatta lite med dem som är inne på MSN :) Sedan måste ju Maja ut igen.

Läppen ser väldigt rolig ut idag, det är väldigt svullen! Brorsan han mobbade mig för det och sa att jag hade botoxat min läpp och lekte kändis och jag bara skrattade åt det. Jag hämtade en kylklammer och satt och höll den mot läppen så svullnaden gick ner lite. Nu ser den inte lika "botoxad" ut, haha ;)

Idag på morgonen så gick jag ut till brorsan som satt och läste manga vid datorn. Jag spelade lite SEGA och åt lite mat och sedan vaknade Tova och kom ut till oss. Vi tre spelade Olympic Gold på SEGA:t och sedan fixade jag mig för att åka med mamma och Peter till Osby och fira Sanna som har kalas.

Vi kom dit och min första tanke var "oj, jag smetade grädde på Johan och han ska ge igen, oj, oj, oj". Jo, han gav igen. Först så gick han fram och log och petade mig på min nygjorda piercing och frågade med ett brett leende om det gjorde ont. Jag sa ju "nej" även om det gjorde ont. Sedan hällde han lite vatten på mig, ställde ner glaset och sa sedan "nu är vi kvitt, det var ju inte så mycket grädde" och så fick jag en bamsekram av honom. Tack som fan för att han inte hämnades värre än vad han gjorde, haha!

Sedan gosade jag om Olle, pratade med de andra gästerna, gosade om Jeanette och Krilles hund Zorro och kollade hur de hade det i sitt nya hus. Väldigt fint och väldigt mysigt måste jag säga!

Vi fikade tårta och kakor och drack kaffe. Vi hade det kul och jag busade rejält med lilla Olle som är full med en massa energi.

Sedan åkte vi hem och jag tackade för en mycket trevlig dag. När jag kom hem så snackade jag med Tova och brorsan, gosade om Maja och vi satt och kollade på videos och bilder och hade det jätte kul. Sedan skulle Tova hem så jag och brorsan sa "hej då" och sedan hamnade vi vid en varsin dator och där sitter vi nu också. Jag ska snart sova, en massa saker som ska göras imorgon!

Här kommer lite bilder som ni kan kika på från dagen :D


Ser väldigt sur ut men det är jag inte, bara morgontrött ^^


Ser väldigt sur ut men det är jag inte, bara morgontrött ^^Idag har det hänt en hel del faktiskt! När jag och Tova vaknat så käkade vi bullar och muffins och drack te och kollade på film, Maja var också med så klart och kollade, men sov mest eller tiggde efter kel ^^

Sedan så skulle jag bort till mamma en stund och så färgade hon och Monica varandras hår. Brorsan hade färgat sitt hår rött och han passade faktiskt i det väldigt mycket. Monica och mamma hade färgat sitt underhår och luggen. Underhåret blev brunt och luggen röd.

Sedan stack vi bort till mig och då kom även underbara Catja bort! Vi drack kaffe och te och färgade mitt hår, eller mer korrekt: vi blekte det. Brorsan han kom också bort och joinade oss och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Roligt som fan helt enkelt ^^

Och som vanligt när Catja är här händer det alltid något som man inte alls har planerat, som en ny piercing. Ut med den i underläppen och in med en i överläppen! Så kan det gå när man inte hänger med ;)

Sedan gick hon och nu är det jag, brorsan, Tova och Maja kvar. Vad som händer mer innan vi ska sova vet jag inte, det får vi allt se ;)