Ikväll när vi hade ätit tacos hände det lite roliga saker!

Först spelade jag, mamma, Peter och Nico Fia med Knuff. Jag kom näst sist men det var lika roligt ändå. Sedan gick jag, mamma och lilla Maja ner till Frendo och handlade gotta och lite annat. När vi kom tillbaka spelade hon, jag och Peter en omgång Fia med Knuff till och då förlorade jag ^^ Men jag hade lika roligt för det!

Jag glömde berätta att jag har köpt åtta piercingkulor som var till läppen. Jag betalade 14:- med frakt för dem. Dock var de större än vad det stod i beskrvningen men det gör inget, jag kan antingen behålla dem till framtida bruk eller ge bort dem/sälja dem. Men ni ska få se bilder på dem för de är verkligen jätte fina! Och ännu finare i verkligheten än vad de är på bild :)

Nu ska jag se en skräckis innan jag och fluffet ska gosa ner oss och sova!

Natti på er!Som ni alla nog vet så är jag ju en king-oman på hög nivå!
Jag spelar i stort sett alla spel som finns på king.com men man kan tydligt se skillnaden på vilka jag spelar mest.
Här kommer screenshots på alla spelen på king.com och hur många gånger jag har spelat dem:
Inatt har jag verkligen inte fått sova mycket. Det har varit varmt och klibbigt och man visste inte riktigt vart man skulle ta vägen. Men några timmars sömn fick jag men detta resulterade i att jag nästan missade bussen imorse. Jag skulle ta bussen halv nio och vaknade tio över åtta.. MEN jag lyckades ta mig med den och tack vare att en hel klass skulle till Danmark så körde den lite senare än vad den skulle men för min del gjorde det inget.

Jag var i Osby under förmiddagen och sedan gick jag bort till Hälsoringen dit mamma, Peter och Nico skulle. När vi var klara där så åkte vi till NETTO där jag fick välja en fika som vi skulle ha i bilen hem. Jag handlade lite småsaker men inget vettigt ^^

När vi kom hem till mamma och Peter så rastade jag en överlycklig Maja och vi gick en bra runda i solen. Sedan när jag kom in så funderade jag på vad jag ska göra idag. Det är verkligen en fin dag med klarblå himmel och varma vindar. Och det känns som att man vill slänga sig i ett badkar fyllt med is.

Ikväll/eftermiddag blir det tacos och sedan ska nog jag, mamma och Peter se på "Långben the movie" för den har inte mamma sett ännu. Hon har sett andra filmen konstigt nog, haha ^^

Nu ska jag ut en sväng igen i det vackra vädret, uppdaterar mer senare :)