Palla med något just nu då... Känner mig så negativ så man skulle kunna spy åt det.. Eldat som en idiot hela dagen både i pannan och i spisen och ändå är här bara 26 grader inne.. Visst jag fryser inte, men jag vet att det kommer vara betydligt kallare imorgon när jag stiger upp. Fy fan för det.. Samma sak om igen *suck*

Jag har i alla fall kelat om katterna rejält och jar matat rådjuren och fåglarna och ja, naturligtvis katterna med. Mig själv är en annan historia som vi lika gärna kan glömma bort -.-

Jag har sluppit att skotta i alla fall vilket är ett plus i kanten, men jag har lyckats med en hel del annat "roligt" idag. Imorse när jag skulle ner för andra gången så halkade jag till och trillade ner för trappan. Slog i ryggen rejält men det får gå i alla fall jag bröt den inte så va fan..

När jag sedan skulle ut och hämtan åt farmor så halkade jag på en jävla isfläkom låg under pudersnön och trillade framlänges och slog i näsan och fick näsblod, verkligen kul med röd snö! YEY! Det borde man kanske ha oftare, eller vad säger ni?

Och nej det slutade inte där.. Jag skulle slänga in ved i pannan och fastnade med armen och körde en gren rakt in i huden och började på att blöda lite där med, fick peta ut tre eller fyra spetor med så att inte de skulle ligga kvar där och göra ont.

När jag skulle gå upp igen för trappan fastnade jag med foten på något jävla vis och sedan sa det bara *PANG* rakt in i dörren som jag inte hunnit öppna.. Så en blåtira kanske kommer eller så kommer jag undan med en bula, man kan ju alltid hoppas?

Nu var det nog inte mer att klaga på som har hänt under dagen? Nej det var allt.

Nu sitter jag och kollar på "Albert & Herberts julkalender" och känner att jag skulle kunna slockna i soffan när som. Men nej då, jag ska elda i någon timme till så jag inte förfryser inatt, woho! Det kan ju vara ganska jobbigt eller vad säger ni?

Nää, ha nu en bra kväll!

Jag blev så sjukt sugen på att se på en gammal julkalender idag; nämligen "Albert och Herberts julkalender"! Även om den gjordes innan min tid så är det den bästa julkalendern jag någonsin sett! Och jag kan kolla på den hur många gånger som helst och jag tröttnar aldrig! Och när man tittar ut och ser all snö är det ännu roligare att kolla på julkalendern ;)

Jag minns en jul för några år sedan så skulle mamma, pappa, jag och brorsan kolla på just den här julkalendern istället för den som gick på TV. Vi började första dagen med att titta på bara ett avsnitt som vi skulle. Dagen efter gjorde vi nog också det men sedan sprack det och vi kollade på så många avsnitt vi orkade per kväll tills det inte fann fler avsnitt!

Jag ska vara snäll och slänga in ett videoklipp från YouTube på introt till julkalendern! Titta och njut!

Idag blev jag aldrig hämtad av Peter på morgonen. Det var över tio minus ute och bara nitton grader varmt inne och mycket snö ute. Och anledningen till att jag skulle bli hämtad innan fem var för att Peter skulle vara i Osby klockan sex på morgonen och hämta Mitchell och Loviza och det var bara då han hann hämta mig. Annars hade jag fått gå en halvmil på snorhalt underlag och smådjup snö och det hade jag ingen lust med. Så av den anledningen skulle jag bli hämtad vid fem.

Men men det var att ringa farmor en stund på morgonen och släppa in och ut katter och sedan sova i några timmar.