Idag så ringde Peter och frågade om jag ville komma bort och baka pepparkakor med dem. Det tyckte jag skulle vara roligt så jag och Maja åkte bort dit. Micke, Tilde och Peter bakade pepparkakor, sedan jag, Tilde, Nico, Micke och Vicke. Det var roligt. Jag och Micke skämtade så jag gjorde ett par bröst åt honom och en stor snopp åt Vicke, och Micke gjorde en snopp där det stod "NINA" som jag skulle ha. Vicke gjorde en hundskit som Totte skulle få när han kommer senare.

När vi bakat det bakade vi våra Herman. Den blev väldigt god faktiskt! Det var så länge sedan jag åt det så man fick en unik känsla när man åt det ikväll.

Jag, Vicke, Micke och Nico kollade på "The Warriors" som är en jävligt bra film. De gillade den och jag har inte sett den på evigheter, minst ett år sedan sist. Så jag njöt som bara den av att se på filmen.

Vi åt sedan spagetthi och köttfärssås till middag, då var även Totte där. Sedan skulle mamma, Peter och Tilde köra hem Kattis, Mitchell och Loviza som sovit borta hos mormor sedan i fredags. Så då passade vi andra på att leka i sängen, dra av varandra strumporna och slå på varandra och ha en massa knäppa saker för oss.

Sedan kom de hem och hade med sig adventsgåvor till oss alla. Jag och Vicke fick svarta benvärmare, Nico fick en dosa snus, Totte ett par vantar, Tilde en leksakstelefon och bilnycklar och Micke han fick en ask ciggaretter. Efter det åt vi kakor och drack glögg, även en glögg med hjortronsmak som skall serverar kall. Den var riktigt god faktiskt, får nog köpa den när jag är på ICA nästa gång! Kan vara mysigft att mysa med nu till jul.

Sedan tramsade vi och lekte en massa med varandra. Vi kollade lite på TV också innan Peter körde hem mig, Maja och Totte.

Nu kollar jag lite på TV, ska snart sova. För imorgon klockan nio ska jag vara i kyrkan för att öva med kören innan vi ska sjunga på gudstjänsten. Det kommer bli roligt och sedan ska jag och Maja mysa och kolla på film och fixa med en massa julklappar. Hoppas ni också hittar något roligt att göra imorgon, då är det även första advent och det i sig är självklart roligt.

Kram på er, ha en trevlig lördagsnatt!

I love him so much so my heart hurts.
He is so perfect for me,
he is everything I want.

He is charming,
he is beautiful,
he cares about others,
he is sexy,
he is funny
and he is everything!

Maybe he is tot old for me?
NO!
I don´t care if he is,
I love him.
He is 41 and I´m 20,
but love has no age limit.

I want him here with me,
kiss him,
hug him,
tell him that I love him,
feel his love to me.
I want to lay down in his arms,
feel how he plays with my hair,
feel how he touches my face
and kissing my lips.

Oh, I miss him,
I want him,
he is my everything.

I LOVE YOU

Igår var Becca här och vi kollade på film och snackade om en massa saker. Vi hade det riktigt roligt och jag har saknat det! Vi drack cola, åt popcorn och choklad och hade det jätte roligt. Jag satte upp min julstjärna och min ljusstake och letade fram adventsljusstaken som jag ska ha fura ljus i. Det ska bli så mysigt här nu när vintern kommer. Det var en väldigt rolig dag och jag hade verkligen roligt med Becca, det var ju ett tag sedan vi umgicks och hade det så här roligt.

Eller vad säger du gumman?