Är det inte min dator så är det mitt internet, jag blir vansinnig! Så fort jag ska göra något på internet så krånglar antingen nätet, och krånglar inte nätet så laggar hela datorn ihop... GAAAHHH!!!

Jag måste köpa en ny dator, för detta håller inte! Jag kan inte gå in på olika hemsidor för då låser sig hela datorn och det enda jag kan göra är att stänga av datorn genom tvång, vilket jag vet inte är bra. Jag blir verkligen sur på detta...


Någon snäll människa som vill köpa en ny dator till mig?
Tar tacksamt emot den!!
Jag har ju varit på dop idag, sötnosen Benjamin döptes! Men eftersom jag har haft fullt upp så kommer jag inte blogga om det idag utan tar det imorgon!

Så håll ut! ;)
Igår var det midsommarafton, men tyvärr orkade jag inte uppdatera bloggen då så det får bli idag istället! Bättre sent än aldrig ;)
 
Vi var hemma hos Monica och Molle igår och firade! Alla som var med var: Monica, Molle, Robin, jag, mormor, Mitchell, Loviza, mamma, Peter, Tilde, Nico och Maja! Och så alla kisarna med så klart!
 
När vi kom dit så hade Molle gjort det jätte fint och mysigt ute i deras uthus så att vi kunde sitta där istället för ute om det skulle börja regna. De var verkligen super mysigt och Maja var med oss där även om hon var bunden. Varga hon gilar inte Maja och speciel inte nu när hon har ungar, så jag vågade inte ha henne lös.
 
Vi åt ott och det blev många skratt! Vi spang lite hit och dit och vi skrattade och sjöng och hade det jätte mysigt. Det var först när knotten blev extrema som vi gick in allihopa. Då delade vi in oss i två lag, alla var med förutom jag, Robin och Lillan, och sedan spelade vi frågesport. Vi var på en hemsida på nätet där det fanns en massa med frågor så jag var den som ställde frågorna till lagen. Det var väldigt roligt och när vi lekte så åt vi chips, jordnötter och drack läsk, myys!
 
Sedan blev klockan över tio så vi åkte hem. Vi tackde för en mysig dag tillsammans och sedan åkte vi.
 
 
Dagen var verkligen jätte rolig och mysig, dumt med alla knotten och att det regnade, för vi fick inga midsommarkransar och vi kunde inte spela kubb. Men vi hade sjukt roligt ändå! Så ni ska få en massa med bilder att kika på nu, det enda ni får stå ut med är att det finns med en del egobilder ;)