Idag har jag firat Julafton!
 
Idag firade jag i Tostaboda med Totte, mamma, Peter, mormor, Mitchell, Loviza, Monica, Flemming, Robin och Emma! Ja och katterna också, så klart!
 
Vi åt god mat som hör julen till, vi skrattade och hade det roligt, kollade på Kalle Anka och sedan hjälpte Loviza mig att dela ut alla julklapparna, tydligen har jag varit en snäll flicka i år! Vi lekte även julklappsleken, jag fick inget som jag ville ha så mina tre paket skänkte jag glädjerligen bort, haha! Sedan hade jag och Loviza en liten julshow med dans och sång, mycket givande och nu har jag motionerat bort all julmat jag åt idag!
 
Och det speciella med julen i år var att jag och Monica ÄNTLIGEN fick göra vår julpizza som jag kom på för tre år sedan att vi kunde göra! Så på den är det pizzadegsbotten, vit sås, köttbullar, prinskorv, julskinka, Janzons frestelse (utan fisken), kokt potatis och så ost uppe på! Och hur äckligt det än må låta och möjligen se ut så var den (konstigt nog) tamejfan god! Så jag snodde med mig lite hem som jag kan kalasa på imorgon, hehe.
 
 
Så här kommer en bildbomb från dagen, selfi-pinnen användes en del idag och inte bara av mig måste jag tillägga! Andra ville också leka lite med den! Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Mammis

25 Dec 2014 01:02

Tack älskade dottern min för en härlig dag <3 Jäd

Svar: Tacksjälv älskade mamsen! <3 Jäd
Nina Andersson

Kommentera

Publiceras ej