Palla med något just nu då... Känner mig så negativ så man skulle kunna spy åt det.. Eldat som en idiot hela dagen både i pannan och i spisen och ändå är här bara 26 grader inne.. Visst jag fryser inte, men jag vet att det kommer vara betydligt kallare imorgon när jag stiger upp. Fy fan för det.. Samma sak om igen *suck*

Jag har i alla fall kelat om katterna rejält och jar matat rådjuren och fåglarna och ja, naturligtvis katterna med. Mig själv är en annan historia som vi lika gärna kan glömma bort -.-

Jag har sluppit att skotta i alla fall vilket är ett plus i kanten, men jag har lyckats med en hel del annat "roligt" idag. Imorse när jag skulle ner för andra gången så halkade jag till och trillade ner för trappan. Slog i ryggen rejält men det får gå i alla fall jag bröt den inte så va fan..

När jag sedan skulle ut och hämtan åt farmor så halkade jag på en jävla isfläkom låg under pudersnön och trillade framlänges och slog i näsan och fick näsblod, verkligen kul med röd snö! YEY! Det borde man kanske ha oftare, eller vad säger ni?

Och nej det slutade inte där.. Jag skulle slänga in ved i pannan och fastnade med armen och körde en gren rakt in i huden och började på att blöda lite där med, fick peta ut tre eller fyra spetor med så att inte de skulle ligga kvar där och göra ont.

När jag skulle gå upp igen för trappan fastnade jag med foten på något jävla vis och sedan sa det bara *PANG* rakt in i dörren som jag inte hunnit öppna.. Så en blåtira kanske kommer eller så kommer jag undan med en bula, man kan ju alltid hoppas?

Nu var det nog inte mer att klaga på som har hänt under dagen? Nej det var allt.

Nu sitter jag och kollar på "Albert & Herberts julkalender" och känner att jag skulle kunna slockna i soffan när som. Men nej då, jag ska elda i någon timme till så jag inte förfryser inatt, woho! Det kan ju vara ganska jobbigt eller vad säger ni?

Nää, ha nu en bra kväll!