Jag har inte varit inne här på bloggen nu sedan i torsdags så jag kommer skriva om både fredag och och lördag nu.


Fredagen
Idag så var det dags att arbeta med vår första basgruppsarbetsuppgift. Det var spännande faktiskt, vi är sju tjejer som bildat en grupp efter geografisk befattning.
   Vi började med att gå igenom uppgiften och skriva på tavlan och diskutera alla möjliga saker som hade med uppgiften att göra. När det var klart efter några timmar skulle vi börja med att renskriva det på datorn. Vi skrev och skrev och det skulle visserligen bara vara två A4 ark men det tar tid när det är en sådan svår uppgift som deta var. Och även om man är sju tjejer är det inte så lätt att få det rätt.
  Men när vi hade skrivit lite mer än en sida så stängde datorn ner sig och när vi startade den så var allt bort. Vi åkte upp till fjärde våningen och kollade där i den datorsalen ifall vårt arbete var där och som tur var fanns det där. Så vi skrev klart det, gick till pastavagnen och käkade lite och sedan gjorde vi det allra sista och delade upp vad var och en ska säga på den muntliga redovisningen nu på måndag. Det är spännande!! Och brorsan: Du är MED i redovisningen!!

Efter det skulle jag gå och köpa de böcker som vi ska använda ss av denna veckan för det skulle "bara" gå på 600:- den här gången. Men då säger bokhandlarna att de inte finns där utan att man måste beställa dem. Vansinne för sjutton!! Så jag och snutte vi gick rundor för att hitta ett par jeans till honom men det gick inte så bra. Sedan kom vi till JC och där provade han en hel del jeans tills han hittade ett par som passade perfekt. Jag träffade även Becca Månsson där med några av hennes kompisar.
   Efter det gick jag och snutte och käkade på MAX hamburgare. Och vad händer då? Hehe Görans bror och hans flickvän kommer in där och ska beställa. Jag säger inget utan bara står där och rätt som det var så kom han ju på att han visste vem jag var och vi hälsade och snackade en liten stund innan jag och snutte gick och satte oss och käkade.
Och när magen var full åkte vi ut till MDS butiken till Blondie som jag kallar honom. Där stod vi och snackade i mer än en timme och då framkom det att Blondie OCKSÅ ÄR KINGOMAN!! Han spelar också på king.com och han gillar bokstavsspelen och berättade att det är svårt att sluta när man väl har börjat spela. Fredrik idiotförklarade oss båda två men vi bara fnissade.
   Väl hemma i Bromölla hände det inte så mycket, vi satt mestadels och bara slappade och spelade lite PS3 och snutte satt vid datorn. Sedan gick jag in i sovrummet och lade mig i sängen för att läsa men det resulterade i att jag somnade ^^


Lördagen
Idag åkte jag och snutte till Lönsboda med musungar till MOnica och till Tina. Vi snackade lite med Monica, Molle och Robin innan vi åkte vidare till Tina och snackade en stund med henne. Men vår riktiga anledning till att åka genom Lönsboda var för att vi skulle hälsa på Loviza, Kattis och Mitchell :)
  Så vi åkte dit och parkerade bilen och gick sedan ner för att vara på loppmarknaden och auktionen. Mitch och Kattis de köpte två sängbord och ett stor vetrinskåp. Jag bar runt på lilla Loviza och körde vagnen :) Då mötte jag två Lönsboniter som undrade om jag fått barn.
 - Eh nej det är MItchells unge, svarade ju jag då.
Efter det skulle vi ju få hem det stora skåpet till MItch och Kattis. Det resulterade i att jag, Fredrik och Loviza gick tillö deras lägenhet och att Fredrik tog bilen till dem nere i byn och sedan löste de det påp bästa sätt och fick hem skåpet. Jag passade lilla Loviza :)
  Efter det åkte vi ner till Torg grillen och handlade glass. Snutte tog mjukglass och vi andra tog kulglass :) Det var gott och vi njöt av det fina vädret. Sedan bar det av in på ICA där det handlades för middagen. Och så lite kakor till Fredrik för han kan ju inte äta de som Kattis hade bakat. Han tål ju inte gluten.
Vi åkte hem till dem igen och då var det dags för mat. Det blev kött, rödvinssås med rosénpeppar i, sallad utan sallad, majskolv och potatis :) Det var hur gott som helst.
Vi spelade en omgång YATZY och där vann jag!! Tvåa blev MItch, sedan kom Kattis och sist kom snutte. Men det var bara tjugo poäng mellan honom och Kattis så det var ren otur där.
  Sedan käkade vi kakor och det var mumisgt gott!! Kattis hade bakat så goda kakor.

Efter en trevlig kväll med dem åkte vi innom Ted och Jessica :) Mamma, pappa och Totte var på middag där så vi körde inom där. Jag fick lite cider av Ted och grogg av pappa och whisky av Totte som han egentligen fick av pappa. Sedan bjöd Jessica på paj, och den var faktiskt jätte god! Synd att inte snutte kunde smaka den :(
Fredrik han kelade med katten och sedan sjöng pappa, Ted, mamma och Totte och Jessica hade skratt attacker ;) Och jag spelade in allt på telefonen, hehe vad kul det är att lyssna på det!!
  Vi stannade ett tag innan vi åkte hem till Bromölla. Vi var hemma vid midnatt. Men vi har ju rots allt haft en helt underbar dag!!