Idag har jag spenderat dagen med underbara Becca! Vi har suttit och haft en underbar dag med en massa lanande och spelande och snackande och det har verkligen varit jätte mysigt tycker jag :) Maja har också varit med på ett hörn; tiggt mat och kel hela tiden men på sitt vanliga och gulliga sätt som hon brukar :)

Jag har varit väldigt slö idag; jag har haft ont i huvudet, kännt mig trött och slapp och det har varit precis som om jag inte fått sova något alls under natten som varit fast jag vet att jag har gjort det.

Något annat som är väldigt störigt är att lamporna i hallen och på toaletten har slutat fungera. Jag fick en ny lampa till toaletten av mamma och Peter men det spelade ingen roll hur jag gjorde för det ville inte börja lysa igen för det. Så min nya misstanke är inte trasiga lampor utan en propp som har gått. Så jag kollade proppskået i hallen och upptäcker att jag bannimej inte ser någon skillnad på hur det ska vara när de fungerar eller är trasiga så det resluterar i att någon annan, mamma eller pappa, får komma och kolla på det för att se vad man kan göra åt saken. Jag vill gärna kunna se i ljuse när jag duschar och gör annat inne på toaletten; hallens lyse kan jag klara mig utan för den sakens skull.

Nu sitter jag och Maja och kollar på film :) Mysigt och härligt men jag känner mig ganska trött så det får väl bli att gå ut med Maja på natta kissen och sedan mysa ner sig i sängen och lösa korsord eller läsa en bok och försöka sova. Det får bli min nya plan för kvällen/natten.

Sov gott alla sena läsare!