Idag har jag varit hemma hos mamma och Peter och hälsat på! Tilde Vilde är ju också där :D

När jag kom dit så åt vi frikadeller och nudlar. Jag och Tilde hade karamellfärg i vår mat för att det skulle se coolt ut och det blev det också, haha!

Sedan hamnade vi allihopa i soffan och kollade på "The x-effect" i några timmar. Fattar inte att par vill ställa upp och vara med i det programmet, för jag tycker det sabbar mer än vad det löser problem för paren. Jag skulle aldrig vilja dela rum så med ett x, no way!

Så efter några timmar framför TV:n så satte jag och Tilde oss och ritade lite! Jag gjorde några höghus inne i en svart bubbla, det blev något som bara flög i mig ^^ Hade ganska dålig fantasi idag om man säger så.

Senare, efter ritstunden, så gick jag hem till mitt igen. Jag hoppade in i duschen och sedan hamnade jag här framför datorn. Jag har spelat lite på king.com och även på mitt älskade Facebook som är så beroendeframkallande så man kan spy av det ibland ^^ Är otroligt trött och sleden idag så blir nog att lägga sig tidigt idag, om jag nu kan ha så mycket pli på mig själv, haha! Men det tror jag nog att jag har :)

Så ni ska få lite bilder! Jag körde på fina toffsar idag som frissa, det ser ut som två Musse Pigg-öron men det skiter jag i, för håret är inte ivägen när jag har det så! Vill folk skratta go ahead, men jag gillar det! Det är fan en EPIC frissa :P

Ha det nu trevligt ikväll, själv ska man upp fem imorgon så.. :P

Natti eller go kväll eller vad det får bli ^^