Sista dagen innan nyårsafton! Imorgon blir det full rulle med allt ;)

Inatt så drömde jag denna underbara dröm om att jag var på en konsert med Bruce Springsteen. I somras var jag ju det på Ullevi i Göteborg den 4 juli, men inatt så satte han sig och snackade med mig och han kramade mig och han sjöng specillt till mig och ni vet en sådan dröm som man vet aldrig kommer hända i verkliga livet?
Och det som väckte mig var mamma som skrek om ett tårtrecept inför imorgon, hon ska ha med något som vi ska ha till kaffet...
Fan! Jag och Bruce hade det ju så bra i drömmen :)

Hur som helst så steg jag ju upp då och gjorde vid mig och hamnade en snabbis här vid datorn. Jag drack lite vatten för att få i mig min medicin som jag inte får slarva med och sedan så pluggade jag lite.

Sedan for mamma till gymmet ochpappa och jag plockade undan och städade i huset. Sedan kom Alex som jag inte har sett på jävligt länge och han och Totte spelade eller vad de gjorde inne på hans rum. Sedan spelade de lite X-box och jag mådde illa och sprang på dass hela tiden. Efter det satte de igång Guitar Hero och då satt ajg mig där inne och höll dem sällskap och pratade lite med dem och tittade på. De hade skapat ett band som heter "ACA" och de verkar då ha jävligt kul i alla fall, hehe.

Sedan så skulle mamma och jag baka Cupcakes tills imorgon som vi ska ha med till Annika och dem under nyår imorgon till kaffet. Ville göra riktigt färgrika cupcakes men blev istället med vanlig chokladglasyr och med ett silverljus och texten "År 2009". Hoppas att de blir coola nog, men skulle egentligen gjort fina dekorer med strössel men det blev det inte för glasyren hann stelna helt innan jag fick till det och allt gick åt helvete med det.
  Innan bakningen var det middag som betsod av köttfärssås och makaroner. Jag bakade dem helt själv och här kommer dem steg för steg så ni kan se hur de blev till:


Chokladglasyren smetades på


Silverljuset sattes på plats


Skrev dit 2009


Tyckte att det blev tomt och skrev då dit "År" också (bilden är knasig dock)


Och detta är det färdiga resultatet... Inte nöjd alls!! Ser INTE ut som cupcakes!!

Jo förresten, när jag och mamma skulle in till ICA och handla så köpte jag mig en supersnygg och läcket tröja eller vad man ska kalla det dör den är långärmad med v-rigning och sedan snöre bak vid ryggen och går en bra bit under rumpan :D
Gav bara 198:- för den och den är vit, grå och svart och hur den ser ut får ni se imorgon ;)

Jag snackade även med John idag, han hade det bra och hade nyss köpt sig ett PS3 att lira på och han är hur nöjd som helst. Och det kan jag allt förstå. Sedan rådade Malin klippa sig i fingret, mindre bra!!

Sedan lirade jag och brorsan "Indiana Jones LEGO" på X-box och det var kul som ända in i bomben :D
Men magen den har absolut inte varit bra idag och jag har mått väldigt illa ska ni veta och haft spya i munnen :(
Men det har med sjukdomen att göra det vet jag.

Nää, nu ska jag sova. Imorgon är det upp tidigt, duscha och göra vid sig och sedan sätta sig en snabbis här innan man åker iväg till Annika, Göran, Zeb, Bea och Bamse!!

Kramar