Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag har varit frånvarande från bloggen under så lång tid som jag har varit, men det har hänt väldigt mycket i mitt liv den senaste tiden och det är både bra och dåliga saker, en del kommer jag att ta upp här och andra saker kommer jag behålla privat!

Jag kan ju börja med att dra det negativa som hänt och avsluta med det positiva, känns alltid bäst att runda av med ett lite lyckligare slut på ett inlägg!

 

Som mitt senaste inlägg tydligt berättar så finns inte lilla Maja mer, hon fick somna in och bli en liten Änglahund. Beslutet kom väldigt hastigt och jag var både beredd och oberedd på samma gång, men utan någon utläggning så blev vår sista dag helt underbar och allt gick så fint och bra det bara kunde, naturligtvis var det nog det hemskaste jag varit med om, känslomässigt, men jag försöker att minnas alla de glada stunderna hon gav mig under de femton år vi gick vid varandras sida istället för att sörja över att jag inte får några nya med henne. Och jag känner mig oerhört tacksam för den tiden jag fick med henne och för att avsluta den här delen så kommer hon alltid att vandra vid min sida i mitt hjärta!

Det var det enda negativa jag hade att säga helt ärligt, vilket ändå känns bra, för även om jag fick en hård smäll som jag reste mig från innebär det trots allt att mitt liv fyllts med betydligt mer glädje!

 

Den första ”glada” nyheten är att jag ÄNTLIGEN fått tid för operation! Fredagen den 24:e oktober, vilket är väldigt snart, ryker den förbannade gallan! Jag hade tur som fick en doktor som tog mig på allvar och fixade en kameraundersökning snabbt och sedan tog tag i att utreda vidare efter. Jag trodde jag hade magkatarr eller liknande, men när min doktor pratat med sina ”specialist kollegor” visade det sig att det var gallan, trots allt, som spökade och han lovade mig en operation inom två månader, vilket jag nu får! Så snacka om att det ska bli sååå skönt att slippa den dagliga smärtan jag fått dras med sedan i april månad, kommer kännas som att jag svävar fram på små fluffiga moln när detta väl är över! Så tummen upp för det!

Som ni vet har jag börjat skolan också, det har gått en bit in på terminen och jag verkligen stormtrivs med allt. Jag har trevliga ”busskamrater” som jag snackar med varje morgontripp, jag har trevliga klasskamrater och lärarna jag har är totally crazy och underbara på samma gång, kan det bli bättre? Och ja, mitt schema är nog det softaste som existerar, verkligen plus i kanten på det!

 

Sedan har det ju tillkommit en del ”nya” personer i mitt liv de senaste månaderna, detta gör mig verkligen till en lycklig kvinna på många olika sätt, jag känner mig alltid glad och positiv till saker och ting och jag känner mig helt enkelt en smula uppskattad! Jag väljer att lägga min tid på de personerna som jag anser förtjänar den, jag väljer bort folk som jag inte vill ska slösa med min tid, jag värdesätter den på tok för mycket för att låta den gå till spillo på människor jag inte bryr mig ett dugg om, vilket i gengäld ger mig mer tid att spendera på dem jag verkligen tycker om och bryr mig om! Så känn er speciella om ni får min tid!!

Och avslutningsvis har jag ju blivit en total spelnörd så det heter duga.. Innan var det ”bara” LoL jag spelade, och de nördiga Facebook spelen, men nu har jag utökat mitt spelområda med tre nya spel: HearthStone, Diablo III och CS! Ja jisses vad jag har fullt upp med att spela, om jag vill! Har dock kommit underfund med att jag och CS inte är en ”perfect match”, blir fruktansvärt aggressiv när jag spelar det, vilket inte uppskattas av mig själv, alls. Men men det kanske går över det också?

 

Ja, där fick ni en liten update på vad som hänt den senaste tiden då jag varit off, avslutar inlägget med en bild från gårdagen på en vacker blomma (min favoritblomma btw) som jag var och lade på Majas grav igår, samt en dröse med egobilder, för vad vore en blogg utan egobilder? ;)

Ha nu en fortsatt trevlig tisdag alla ni läsare där ute!