Idag har jag spenderat lite egentid på mig själv kombinerat med att göra lite nytta, samt varit ganska social mot familj och vänner!
 
Hade en ganska tråkig förmiddag och tänkte att då kan jag ta en liten roadtrip och göra lite nytta samtidigt som jag får egentid för bara mig själv. Så jag åkte in till Osby lite spontant och passade på att köpa ett par fina vinterskor som är sjukt snygga och väldigt bekväma att gå i. Dessutom råkade jag hitta ett par jeans som satt sjukt bra, det ser till och med ut som att jag har lite rumpa i dem, haha! Skämt å sido så passade de helt perfekt så de hamnade också i varukorgen även om det var skorna jag var ute efter i första hand, men jag klagar inte!
 
När jag kom till byn gick jag inom mormor och bytte till mina nya jeans och visade henne mina nya skor. Hon tyckte att jag passade jätte bra i det och ville ta lite fina foton på mig, hon är för go lilla mormor. Och eftersom hon skulle iväg på bingo ikväll så ringde jag min underbara Becca och frågade om hon var hemma, vilket hon var. Så jag traskade den lååååånga biten från Konsum till biblioteket och min snäcka kom ut och snackade lite med mig och tyckte också om mina jeans och mina nya skor. Och så fick jag ju krama om henne, det är aldrig fel!
 
På vägen från Becca så passade jag på att träffa Tony som slutat jobbet och var på väg hem. Vi satt vid kiosken och snackade om allt mellan himmel och jord och hade det trevligt, sedan skulle han hem och jag planerade att gå och handla. Men innan dess så såg jag farmor och Kjell som kom körandes, så de svängde in till mig och fick också se mina nyinskaffade ägodelar. De tyckte att skorna var fräsiga och de gillade mina byxor också. Det blev ingen långvarig pratstund dock för de skulle också ner och spela bingo, är ju sista utebingot nu innan det drar igång inomhus nästa vecka på Granada.
 
Efter att ha varit en social tjej så gick jag och handlade och traskade sedan hem och tog mig en kopp kaffe och slappnade av lite. När Tony är klar ska vi snacka lite i Skype, känner mig fruktansvärt sällskapssjuk idag och han får bli mitt offer för tillfället, hehe, men han är en trevlig prick och jag snackar mer än gärna med en god vän som han!
 
Senare ikväll hoppas jag, jag bara hoppas, men annars blir det väl att göra något annat och vad det blir vet jag dock inte ännu, det får mitt humör avgöra helt!
 
 
Ha nu en underbar fredag med massor av mys!