H Ö S T ,   H Ö S T ,   H Ö S T !!
Vackert
Det är verkligen höst ute. Det är grått och dystert, regn och blåsigt och träden tappar sina löv och de börjar skifta i färgerna, någon värme finns det inte ute. Det är nu man ska ta fram den varma chokladen, massor med filtar och ha film och/eller spel mys hemma, istället för att sitta nere vid bryggan eller på balkongen och dricka en iskall öl, lyssna på musik och se den vackra solnedgången..

BULLSHIT!


Även om hösten i stort sett redan är här behöver man inte deppa ihop för det. Man får göra saker för att få det mysigt och hålla igång sin energi ändå. Istället för att pynta det höstigt hemma så liva upp med glada och spralliga färger och få ditt hem att skina som en regnbåge, då kan man knappast känna sig deppig, eller hur?

Jag tycker att hösten är en fin årstid, precis som de resterande tre. Alla årstiderna har sin charm och sitt fina, även om inte alla av dem är lika mysiga att leva ut i.

Hösten har sina färger, alla trädkronorna som skimrar i orange, gult, brunt, grönt och rött och man kan känna en viss energi av att gå i en stor lövskog och studera alla dessa färger och fylla sig själv och sin kropp med energi och inspiration. Även om hösten är blåsig, regnig och grå så är den ändå så vacker.


Vad tycker alla ni andra om hösten?
Hiss eller diss?