Det känns alltid konstigt att skriva det sista inlägget på bloggen varje år, samtidigt som man ser fram emot det kommande året och allt därtill. Man balanserar tankarna och känslorna på en våg inom sig och hoppas på att de sista orden på bloggen 2012 kommer bli bra.
 
Året som gått har medfört sig glada och dåliga stunder, en del minns man och andra har man valt att glömma bort. Men för varje dag som gått har man fått en ny erfarenhet av livets väg. Det vill säga att vi faktiskt fått minst 365 nya erfarenheter under det här året. För det är ju som så att varje dag lär man sig något nytt, även om man inte alltid lägger märke till det eller kommer ihåg det.
 
 
Nu väntar en härlig nyårsafton med lekar och god mat. En del skratt kommer det att bli för det kan man aldrig få för mycket av. Raketer kommer att smällas, nyårsdrinkar kommer att drickas och det nya året kommer skrikas in med kärlek.
 
 
För att avsluta det sista inlägget vill jag tacka alla underbara läsare för att ni följt/följer min blogg och hoppas att ni kommer följa mig under nästa år också. Det vore verkligen roligt att få dela med mig om ännu mer till er alla.
 
 
Tack för det här året, nu skålar vi in det nya!