Idag känner jag mig både full med energi samtidigt som jag är förslappad till max. Jag har lust att göra en massa saker som jag borde gjort innan, exempelvis städa bland alla mina skor, göra klart mitt projekt i hallen och lite annat. Jag har i alla fall fixat en viktig sak hos min älskade moster idag, tack för lånet av skrivaren! Och dessutom fick jag ju kläder av henne. En del kan jag ha andra kan jag snart ha, ska bli kul att gå runt med lite snygga saker på sig, hehe.
 
 
Spelade lite LOL innan, jäklar vad de kan vara elaka i chatten mot varandra under spelets gång. Tur att man skiter i vilket och gör så gott man kan i spelet, haha! Men som sagt det är bara ett spel så man ska inte lägga ner så mycket energi i det helt enkelt.
 
Imorgon ska jag åka till Osby, ska bli kul. En liten roadtrip om man så säger, men en hel del dötid blir det i väntan på bussen hem igen. Som tur är kan man ju sitta inne på stationen och uggla, eller gå en runda i affärerna och ta sig en titt. Att titta kostar ju inget, eller hur? :3
 
Annars vet jag inte vad som händer imorgon, kommer nog bli ganska lungt kan jag tro. Lite pappersarbete får jag nog räkna med, men det går fort när man väl har börjat med det. Kanske slänger igång en skräck eller två och myser med Maja, lagar någon god middag eller tar ett långt bad och dricker ett glas O'boy. Jag får se vilket humör jag är på :)
 
 
NU ska jag spela några rundor till, sedan ska jag och Maja traska hem till oss igen, måste dock handla lite på vägen!
 
Ha det bäst alla ni där ute!