Just nu är det så mycket som ska hinnas med och som ska göras, jag hinner inte med i svängarna! Och förutom det som ska göras så vill inte mitt internet komma igång och det mobila det, ja.. Vill datorn inte ens ansluta till. Är en smula irriterad över detta, MEN!! Totte han ska hjälpa mig idag och se om han kan få det att funka, håller både tummar och tår för detta!
 
Imorgon måste jag in till Osby och få tag på honom på skolan, måste få min ansökan inskickad så jag kan börja studera till våren som jag planerat. Och istället för att ni ska fråga i kommentarerna på bloggen kan jag ju meddela att det är undersköterska jag ska utbilda mig till :)
 
Nu i helgen var jag hos underbara Becca, kändes verkligen wonderful att vara med henne! Dessutom så sminkade hon mig och fotade mig, blev 132 bilder totalt och en del av dem är riktigt bra och andra är väl inte i min smak alls, hehe. Så när internetet vill funka som det ska kommer jag slänga upp bilderna jag är nöjd med :)
 
 
Här kommer en bild som Becca tog i helgen med en bild på mig från 2009. Jag har samma tröja på mig och det är ju en viss skillnad... 
 
Rebecca Liimatainen är fotograf och det är hennes bild, hon har även gjort kollaget!!