Jag ska börja med att säga att detta är första gången sedan i tisdags som jag har tillgång till internet så vet ni det. Men jag kommer inte att ha så mycket att skriva om här i alla fall, jag har nämligen inte varit med om så värst mycket.

onsdagen åkte jag in till stan, var där inne redan vid sju. Men saken är den att jag skulle ha ett muntligt prov på tio minuter men jag hade tappat rösten och kunde inte prata. Så jag åkte till Broby vid 07:20 och farmor plockade upp mig där. Jag åkte med upp till henne och drack en massa med the och åt lite frallor. Sedan kom Svenne dit och snackade med Tommy och jag hjälpte farmor med att koppla in och installera hennes nya laserskrivare. Sen fick jag visa hur man gör för att kopiera och scanna men det fixade hon faktiskt :)
   Sedan drack vi lite mer the innan hon och Tommy körde ner mig till mannen jag städar hos. Så jag städade hos honom väldigt tidigt innan jag for till församlingshemmet och var med Monica, mamma och barnen. Sedan så kom pappa och hämtade mamma så att hon kunde köra hem honom och ta bilen. Sedan körde hon, jag och Robin till Killeberg där hon jobbar en gång i veckan med barn och ungdomar. Idag så började vi med fika och till den fikan fick vi semlor. Sedan så skulle alla måla och rita på tröjor. För innan vi kom hit åkte vi inom Osby och handlade färg och pennor och sedan fick jag läsa vad man skulle göra med färgen.
Vi målade, eller ja, barnen målade och så där och Robin hade det så kul med de andra barnen och det var skönt att se. Sedan pkte vi hem igen. Vi var hemma runt tio i Lönsboda men vi fastnade lite hos Monica och Molle och var hemma i huset först runt halv elva, elva. Sedan gick jag till sängs, hade lite ont i magen, svättningar och så där men lyckades somna vid tre på natten. Innan vid tolv, halv ett så fick jag en sådan hemsk slemboll i halsen så jag fick andnöd så mamma hon fick hjälpa mig att få upp den. Fy fan vilken obehaglig känsla det var... Blää... Sedan så kom Totte med febertermometern och då visade det sig att jag har feber... Fan med...

torsdagsmorgonen så råkade jag av misstag utan att själv veta om det stänga av mobilen när alarmet ringde för att gå upp till skolan. Jag valnade när mamma ropade på Totte att stiga upp och då var klockan fem i åtta och min buss gick halv sju...
Men jag grät inte för det för jag hade absolut ingen röst alls, hade sprängande huvudvärk samt att jag hade ont i både de övre och de undre bihålorna och så hade jag en hemsk slemhosta också. Så lilla Nina ville inte åka till skolan... Jag hade feber också, inget roligt. Så jag lade mitt lilla huvud på kudden igen och sov vidare tills klockan nästan var tolv. Men jag hade så ont i hela halsen, nacken och upp i hela bakhuvudet och jag lade mig i soffan för att vila där och kolla på TV. Så förblev det nästan hela dagen. Jag kokte potatis och stekte hamburgerkorv till mig och brorsan och sedan drack jag mjölk och grejer. Sedan kom Kalle hit en sväng och vi snackade ett tag. När han hade åkt var maten klar och det var köttfärssås och makaroner, det var hur gott som helst. Så jag njöt av den och sedan lade jag mig och kollade på TV tills 00:30 på natten och hostan var så hemsk så jag har ont i bröstet och i revbenen. Fy fan och så den dumma febern också. Hmm jag hatar att vara sjuk.

Och nu är det fredag och jag har fortfarande feber, min hosta, nacke och hals är mycket bättre och så mår hela jag kasst. Och det är då inte så skönt alls...
På morgonen var mamma, pappa och brorsan inne i Osby på brorsans skola först och sedan så var dem och handlade. När dom kom hem lite i elva så vaknade jag och steg upp. Jag fick medicin av pappa för jag orkade inte gå ut i köket och hämta själv. Så han plockade fram två tabletter och så fick jag ett glas med iskall mjölk. Jag drack upp mjölken och tog tabletterna och lade mig i soffan och kollade på TV. Det var inte en massa bra saker på TV men jag sov mellan varven.

Sedan blev klockan dags för att åka ner till bussen. Jag tar den som går 17:45 till Bromölla och är framma ungefär vid 18:40 på kvällen.
Jag kom fram och vi åkte till videobutiken där Fredrik hyrde en film och köpte lite godis, jag köpte veckans Clintan och två Ramlösa med smak av mango. Sedan for vi hem och kollade på filmen och drack och åt.

Sedan så spelade jag Fia med Knuff på king och efter det så gick vi in och lade oss för att sova, ingen av oss är så värst friska.

Kram på er alla