Idag firade vi jul hemma hos Monica och Flemming! Alla var på plats och det var verkligen super mysigt att ha alla runt sig och få en härlig julkänsla!
 
Vi åt inte julmat på det sättet den här dagen, vi åt nämligen jullandgång till middag! Verkligen mumsigt med mormors ättiksgurka till, mummelimumma!
 
Efter maten var det lek, musik, mys, pratande, kelande och så kom ju tomten! Jag fick vara hans hjälpreda och det var Flemming också, inte lätt för tomten att se allt som står på paketen. Och jag har tydligen varit snäll i år för jag fick julklappar idag också, hihi.
 
Vi åt lite gröt också, naturligtvis, och jag fick mandeln i ena grötavdelningen och Robin fick den i den andra grötavdelningen. Och vi som vann fick ett varsitt choklad, men jag gav mitt till Loviza för hon ääälskar de chokladen, hehe.
 
Vi spelade julklappsspelet också ikväll, jag jagade en fin ljusstake, men den var det fler som var ute efter. Men jag lyckades byta till mig fem klappar jag var nöjd med, och efter spelets slut så bytte jag lite extra, haha!
 
Åh, en gullig grej med kan jag tillägga! monica satt i hörnet på soffan, Totte låg hos henne. Men jag kröp upp på andra sidan, lade mig uppe hos henne och sedan somnade jag där. Var så himla mysigt ska ni veta!
 
 
Nu ska jag inte babbla på mer utan slänga upp lite bilder till er! Och miljoners tack för alla julklappar!! ♥