Idag har jag varit en duktig flicka och hunnit med en hel del. Jag steg upp och fick iväg min kära bror, även om han vaknade av sig själv. Jag var ute med Maja och sedan satte jag mig och betalade alla mina räkningar och sedan vandrade jag ner till byn. Jag gick inom och sa "hej" till mamma och Monica i församlingshemmet innan jag gick till banken och tog ut pengar så att jag kan ladda mitt rabattkort imorgon och sedan in på ICA och handla mat och glödlampor! Sedan hem och ut med Maja och nu sitter jag här.

Känner mig ganska duktig, men det är ju ingenting egentligen ^^ Brorsan kommer hem vid fyra så jag har fritt fram tills dess, hehe. Så det blir att spela som en idiot på king.com och på Facebook och chatta lite med dem som är inne på MSN :) Sedan måste ju Maja ut igen.

Läppen ser väldigt rolig ut idag, det är väldigt svullen! Brorsan han mobbade mig för det och sa att jag hade botoxat min läpp och lekte kändis och jag bara skrattade åt det. Jag hämtade en kylklammer och satt och höll den mot läppen så svullnaden gick ner lite. Nu ser den inte lika "botoxad" ut, haha ;)